Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor0610

MODERÁTOR

válasz 64studio #278 üzenetére

Miért tennél rá két megapixeles képet? :F Gondolkodik valamennyit a nagyobb (1 megapixeles) képeknél, viszont aránylag szép képeket készít.

A márkával az a ''baj'', h. csak a Voda árulja, függetlenül sem igazán kapható (főleg a 770SH). Ezért nem keresett, ezért nem akarja semelyik boltos átvenni. Egyébként is jobban el tudod adni, ha magánszemélynek adod el. ;)

• balintka

addikt

válasz 64studio #278 üzenetére

Sharp-okat általában kereskedőnél tényleg nehéz eladni, bár nekem anno a félig roncs GX10i-et lazán bevették. Magánembereknek inkább el lehet adni. A Vodafone boltban jókat mondanak róla, stabilan veszik, bár nem olyan sokat, mint a Nokiából. Nyilván kevésbé ismert mint a Nokia, azért nem is keresik. Sokan nem tudják, milyen megbízható, jó telók.

Egyébként 1 éve múlva úgyse lehet 15-nél többért eladni, annyit meg megér hogy megtartsd. Nem hiszem hogy az a Samsung E200 olyan hűdenagy teló, ami miatt egy ilyet kidobnál, sőt sztem rosszabb is, kijelzőben mindenképp. Az nem 3G-s, 1 év múlva még annyit se fog érni, mint ez, újonnan megvenni meg akkor már eleve hülyeség. Ez a teló most tudásra időtálló, most versenyképes, meg az E200 is, de jövő ilyenkor már a low-end kategóriában lesz 1,3 MP kamera, meg a többi most még menő cucc, ami ezekben van.

A 770SH csak 1,3 MP-es egyébként. Nem kameráztam vele, de a képek mappát lassabban nyitja meg mint a többit, kb. fél másodperccel. Elhanyagolható. De lehet a képeknél többet tölt, fél megás képnél érthető is.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák