Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gibi.david
tag
Vagy azokkal a http-s címekkel a telefon böngészőjével kell letölteni és akkor menni fog? Gondolom ahhoz internetes előfizetés kell, nem? Vagy lehet wappal is?
-
gibi.david
tag
Srácok, letöltöttem azt a 4 témát, de a telefonon hogyan tudom őket beállítani?
A handset Managerrel betettem a telefon memóriájába, az egyéb fájlok mappájába...
Onnan áthelyezésnél rögtön a témákat ajánlja fel, de nem engedi oda áttenni őket... És megnyitni sem engedi... -
gibi.david
tag
Ha megfigyeled, a Sharpnál mindig kifutnak a modellek, és csak azután fog be egy újabbat a voda. Szal ha már kifut 770SH (lassan ki fog sztem, már csak 35e kártyásan), akkor jön valami újabb, remélhetőleg 2-3mpx-es kamerával, HSDPA-val.
Bár mostanában nem nagyon láttam új Sharpot, amit be lehetne vetni az európai piacon
Mindig csak Japán...
-
gibi.david
tag
Én tavaly nyáron vettem, és én direkt feketét akartam, és az is volt, ezüst nem. De így sokkal jobb. Becsukva hihetetlenül elegánsan fut körbe az ezüst csík a fekete készülékházon oldalt hosszában.
Picit nekem is lötyög becsukva oldalra a fedlap, de max 1 mm-t, és mióta megvan, nem nőtt az elmozdulás mértéke, szal azért tartós a dolog.
MP3 lejátszója meg tök jó! És amúgy a kamerához képest jó képeket csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Napelem
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Licencek
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest