Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
egyetértek

-
blueMerle
veterán
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm

-
blueMerle
veterán
Kérdés: 20 000 forintért vadonatújan megéri ez a teló a pénzét? Természetesen a tulajokat kérdezem, a technikai specifikációkat én is el tudtam olvasni
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha jól tudom a Sharpnál semmiféle nyitómechanika nincs. A 6131-nél legalább van egy efféle alternatívája is a nyitásnak, azmelett hogy a gomb nélkul is szét lehet nyitni

Mindezektöl eltekintve én is a Sharpot venném
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van akinek ez is nagyon fontos, úgy mint másnak a kamera,mp3,forma, stb...
Pont ezért kellene a Vodának elgondolkoznia azon, hogy a sok Joelke féle esetleges ügyfél, aki bár megvenné a telót náluk, és lenne 2 évig vagy bármeddig az ugyfeluk, PONT ezért nem lesz. Ugyanúgy fiezetne mindent mint az, aki a piros menut használja, elviseli. Most komolyan: nem mindegy az nekik hogy mi van az ugyfeleik mobilján? Ígyis, úgyis fizetik a havidíjat, akkormeg?!!? Jó, tegyenek oda egy logót, sebaj, de miért kötött a menu? Csak azért mert a Voda ragaszkodik a saját kreálmányához, ami nem biztos hogy mindenkinek tetszeni fog.
Sajnos az szlovák Orange továbbment, ök már a föképernyön elhelyeznek szoftversen egy ''orange-sávot'' ami narancssárga, rikít, eltávolíthatatlan és szarul néz ki. A menurol pedig inkább ne is beszéljunk....mintha egy debil ovodás rajzolta volna az ikonokat. EGYSZINÜ randa, gyerekes narancssárgák. A Voda azért ebben a tekintetben még mindig jobb mint az Orange! -
blueMerle
veterán
Nagyon szép telefon, mostanság a sharp elönyére vált hogy szögletes formájú telókat gyárt!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztalos klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Napelem
- Nintendo Switch
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Atyavilág! Ha rám hallgatsz, és szereted az arcod abban a formában ahogy van, ergo nem szeretnél égési séruléseket szerezni telózás közben, akkor surgösen vidd szervizbe. Ahogy Viktor is írta ez garanciális hiba, söt, mi több akár életveszélyes is lehet