Aktív témák
-
stanci
aktív tag
Elvileg léteznek átalakítók. Nekem is van egy, de még nem próbáltam.
Ha működik akkor is valami minőségi monitor kell hozzá.
A zöld színre keverik a szinkronjelet és elég kevés monitor tud ilyen üzemmódot.
MOD: Egy fórumon árultak 20-as sgi moncsit. Rákérdeztem, hogy meg van-e még, de semmi válasz.
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
A német tudásom gyakorlatilag 0, de a lényeget ki tudtam venni.
Jónak tűnik. Az egér elég bénán néz ki viszont optikai, ha jól veszem ki.
IRIX install csomag, se utolsó dolog.
Szerintem érdemes lenne ráhajtanod, mert ahogy nézem nem tolonganak az ajánlatok itt a topicban. Monitort gond nélkül lehet szerezni itthon hozzá. Tudok is egyet.
Amit nem vágok ebbe az indykbe, hogy a videokártya, hogy van bennük. Az enyém kb. 256 színnel üzemel. Nem tudom, hogy az IRIX régi rajta, vagy csak így volt beállítva.
Vagy úgy van mint az Indigo, hogy sokféle videokártya létezik hozzá a 8 bitestől egészen a 24 bitesig, és nekem pont egy 8 bites jutott.
Az Indigot persze (amibe tuti 24 bites van) nem tudom beüzemelni, mert kivettem a winyóját root jelszó visszaállítás miatt és úgy elkevertem a lakásban, hogy egyszerűen sehol nem találom. -
stanci
aktív tag
-
Max_Power
tag
Ebay-el van mar tapasztalatom, de azert ez a gep nem teljesen ismeretlen nalunk sem, van jonehany darab az orszagban, biztos akad elado is. Az ebayen elvileg par ezer forintert lehetne kapni ilyen masinkakat, csakhat mire eljut hozzank a szallitas, vamkezeles, stb elegge megnyomja az arat. Vettem mar itt a Ph! apron UltraSparc gepet, szal elofordulnak ilyen gepek is csak ki kell varni turelmesen...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged