Aktív témák
-
stanci
aktív tag
up
-
stanci
aktív tag
up
-
stanci
aktív tag
UP hátha vasárnap aktívabbak az SGI rajongók
-
stanci
aktív tag
Elvileg léteznek átalakítók. Nekem is van egy, de még nem próbáltam.
Ha működik akkor is valami minőségi monitor kell hozzá.
A zöld színre keverik a szinkronjelet és elég kevés monitor tud ilyen üzemmódot.
MOD: Egy fórumon árultak 20-as sgi moncsit. Rákérdeztem, hogy meg van-e még, de semmi válasz.
[Szerkesztve] -
stanci
aktív tag
A német tudásom gyakorlatilag 0, de a lényeget ki tudtam venni.
Jónak tűnik. Az egér elég bénán néz ki viszont optikai, ha jól veszem ki.
IRIX install csomag, se utolsó dolog.
Szerintem érdemes lenne ráhajtanod, mert ahogy nézem nem tolonganak az ajánlatok itt a topicban. Monitort gond nélkül lehet szerezni itthon hozzá. Tudok is egyet.
Amit nem vágok ebbe az indykbe, hogy a videokártya, hogy van bennük. Az enyém kb. 256 színnel üzemel. Nem tudom, hogy az IRIX régi rajta, vagy csak így volt beállítva.
Vagy úgy van mint az Indigo, hogy sokféle videokártya létezik hozzá a 8 bitestől egészen a 24 bitesig, és nekem pont egy 8 bites jutott.
Az Indigot persze (amibe tuti 24 bites van) nem tudom beüzemelni, mert kivettem a winyóját root jelszó visszaállítás miatt és úgy elkevertem a lakásban, hogy egyszerűen sehol nem találom. -
stanci
aktív tag
sehol senkinek Indy, Indigo 2 -
stanci
aktív tag
up
-
-
stanci
aktív tag
-
stanci
aktív tag
up
mert SGI az jóóó...
és mert megérdemeljük
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged