- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Konkrétan mind a 3 gépem üresen áll most..
-
havri1
félisten
Ha belegondolok, hogy 4 magot küldi maxon, az nem kis melegedés. Ezeket a procikat szerintem nem arra tervezték, hogy állandóan maxon menjen. De mint laikus mondom csak.A magas hőmérséklet miatt a kijelző, alkatrészek..én nem tenném, mint ahogy laptopra sem.
Üzemidő tutira drasztikusan lecsökkenne. -
havri1
félisten
Kinyírná hamar, hidd el. Illetve lemerülne 5 óra alatt a telefonod
-
havri1
félisten
Sajnos sokszor tapasztaltam már ezt, és ilyenkor nem tudom eldönteni, nálam rossz valami, vagy globális?
Jelenleg az a furcsa, hogy ha jobban megnézem, kb 1 hete nincs CPU csomag, mert 10 napra elegendő van beállítva, de ennyit sose kaptam..
GPU meg most jött bőven, tehát olyan, mintha csak a CPU állt volna le. -
havri1
félisten
Nálam elfogytak a CPU csomagok...GPU-ból még pár napra elegendő van, de ez így nem jó
Nálatok sem megy még a frissítés? -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4891 üzenetére
Uhh, ezt nem láttam, sorry.
Sajna a választ nem tudom, fogalamm sincs hogy lehet előre megnézni, hogy hány kredites. Fiókkezelőt nem használom. -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4888 üzenetére
A kép alapján csak 2 ati-s processt láttam befejezettnek, elég sok időt mentek, de a cpu time meg nagyon kevés.
Többet kellene látni, hogy véleményt tudjak rá mondani.
Mondjuk én kb csak azt lesem, 1 feladatot átlagban mennyi idő alatt számol ki a gpu.
Itt beszélgettünk, hogy gts250 15-20 perc körül végez, nekem a quadro3700 22-30 perc alatt, nálam egy gtx460 pedig 12-18 perc alatt végez 1 feladattal.
Ezekhez lehet most reality viszonyítani -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4884 üzenetére
Sajnos igen, főleg ha 2 megy benne..
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4882 üzenetére
Maintain enough tasks to keep busy for at least
(max 10 days). 10 daysEzt állítsd be, így ha nem is 10 napra elegendőt, de jó sokat le fog szedni, elkerülhető az 1-2 napos leállás
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4877 üzenetére
Ez egy optimalizált program csomag. :-)
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4875 üzenetére
Hm.
Letiltani a cput a lunatics telepitesnel tudod kikapcsolni. Vedd ki a pipát a CPU mellől :-)
Nálam észre sem venni, hogy fut, HD film is simán fut. 460gtx -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4873 üzenetére
Webes felületen, a számítógép mellett lehet megnézni a kiosztottfeladatokat, vagy ha megmondod mennyi idő alatt végez egy feladattal egy GPU,az is jó. Osszeadja a 2 GPU teljesítményét, vagy a process fut?
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4871 üzenetére
Passz :-)
Majd pár eredményt linkelj be pls, kíváncsi vagyok! -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4867 üzenetére
Én csak lekaptam legfrissebb ati drivert, a boincot telepítettem, restart.
Lunatics appot leszedtem, rátelepítettem ( úgy vettem észre, hogy ezt csak akkor érdemes, ha a sima boinc már üzemel, tehát letöltötte a csomagokat, majd elkezdett már számolni).
Lunatics app telepítésekor az egyik fül az nvidia beállítások, a másik meg az ati. Kipipálod mit hajtson, és kb ennyi
Ha támogatja a hardver, akkor el fog indulni..
Itt azért hozzá tenném, hogy a AMD AMD Radeon HD 6x00 series (Turks) (512MB) driver: 1.4.1417 (már nem emlxem milyen vga pontosan), többet darált egy időben, mint a gts 250 em. Sajna már nem nagyon számol, mert akinél van, sokat használja játékra, nincs szabad gpu kapacitás. Vagy valamit elállított, mert kb 1 éve szinte semmi csomagot nem számoltSzerk.: Számol, csak keveset fut. egy elkészült csomag atival
-
havri1
félisten
Driver szerintem zsákutca, mert leszedtem mind a 6-ot, és byte-ra pontosan ugyan azt a telepítőt szedi le..szerintem mind ugyanaz
Viszont most "fermi" csomagokat szedett, 7:21 - 7:49 idők alatt végez, van pár 22 perces, és egy adag 27 perces.
Nagyon különbözőek a packok.
Átlagban 26-30 perc között végez. -
havri1
félisten
Ez a kártya előtt nekem is GTS250 volt benne, azzal nem néztem, mennyi idő alatt végez 1 wukival, de ennél tényleg gyorsabb volt
Tesztelgetem, de várok vele pár napot, had alakuljon ki a tényleges számítási ideje, mert még mindig csökken kicsit
Annak vajon van értelme, hogy a processeknél a pioritást magasra állítom?
Most normál alatti...Amúgy az a furcsa, hogy a másik pcmen, ami kb 8-9k pontot hozott /nap eddig, azon is csak az átlag jelenleg 5023 pont/nap..
Lefrissítettem a klienseket, befolyásolhat ez valamit? -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4855 üzenetére
Igen, én Lunatics optival ATI kártyán is hajtottam, ment szépen.
-
havri1
félisten
Igen, G92
Most beállt 30 perc környékére.
FX3700 hoz több driver van, van specifikus, és van 3d performance. Most a performance van fent, játékokban ezzel tudja kb a 8800GT teljesítményét hozni, viszont CUDA-ban nem tudom melyik lehet jobb. Főleg server 2008 r2 alá ..
De kb ez így már elegendő, amennyiét szereztem a vga-t... -
havri1
félisten
Hm, lejárt a szerkesztési idő.
Újratettem az optit, és letiltottam benne a CPU(kat).
Most faján elindult, 78-92% load-al a GPU
Egyből 47 percre saccolta be a számítási időt, de már 32 percnél járok.
Ha beáll 25-30 percre / wuki, azzal már elégedett lennék..Köszi a tippet, majd jelentkezem
(Egyébként van PH csapat is? napi ~20k kredittel tudnék csatlakozni - SetiHome)
-
havri1
félisten
"Sajna" fent van
( a cpu tiltás ötletet köszi, erre nem is gondoltam!)
Neked mennyi idő alatt darál be átlagban 1 wukit a gpu?
Nekem az FX alatt kb 1:20 óra alatt, GTX460 alatt pedig 17-18 perc..
Az FX- GPU-ja megegyezik (elvileg) a 8800GT -vel, nem hiszem, hogy az csak ennyit tud -
havri1
félisten
Valami nem az igazi.
4-5 napja fut már érintetlenül a seti a házi szerveren, és csak 1399 credit/nap az átlag.
Eddig önmagában a cpu hozott 820-950 között/nap. AMi azt jelenti, hogy a GPU csak 4-500 creditet termel naponta.
Eddig 5-6000 -t hozott...
Feltettem egy GPUz nevű progit, ami monitorozza a kártyát, hát..5-42%os GPU LOAD van csak..van amikor 5%.. Pedig fut a process. MI lehet a gond? -
havri1
félisten
Köszönöm, Kipróbálom :-)
-
havri1
félisten
No, hát átraktam "OTTHON"-ba, kivettem a cpu mellől a pipát. Eredmény: 2 szálból egyiket letiltotta, és azóta a GPU egy feladatot sem csinált meg. A listában A cuda23 feladatok Futásra várakozik stádiumban vannak....
Visszaállítottam mindent eredeti állapotba, nyomtam egy restartot a szerveren, meg egy benchamrkot, és most elindult a cuda is.
Valami megoldás kellene rá pedig, mert eléggé leterheli a kis cpu-t, és nem szeretném, csak GPU-n futtatni. -
havri1
félisten
Halihó!
Boinc-SetiHome
Egy régiebbi P4 HT procis gépen fut, tettem bele egy quadro fx 3700 vgat, ami elég szépen darál GPU-n. Kérdésem az, hogy hogyan tudom a CPU-ról levenni a projectet?
Kb teljesen felesleges, csak melegszik tőle a gép elég keményen, és be is lassítja..
Ha cpu terheltségen állítok a boincban, akkor a GPU-T is lelövi...Köszönöm!
Szerk.: A beállításoknál alul, az egyéb beállításokban (többprocesszoros...) levettem mindkettőt 1%-ra. Most úgy néz ki, hogy cpu-t leállította, GPU megy tovább, meglássuk'
havri
-
havri1
félisten
Köszi!
Nekem is volt GTS250, az olyan 4-5000 kreditet termelt/nap. Mondjuk ment éjjel nappal, másra nem is volt használva kb. Jelenleg GTX460 van, ez 10-11000 kreditet termel.
Az accom alatt van egy SAPPHIRE 11192-03-20G HD6670 512MB GDDR5 PCIE, az a baj, szinte alig számol, mert úgy van beállítva, hogy a GPUt csak 1 perc inaktivitás után kapcsolja be, de mivel csak akkor megy a gép, amikor használják, ez alatt az idő alatt szinte 0-t termel. Így tapasztalat 0..
Viszont ezt a VGA-t néztem én is ki, vagy 20k alatt még lenne a PALIT GTS450 512MB GDDR5 PCIE.
De lehet várok még, hátha befut egy erősebb ati vagy nvidia tesztelésre.
Azért filózom inkább GPU számoláson, mert baromira leterheli a kis házi szervert CPU-ját a seti, és alig hoz kreditet. (~650-700 kredit/nap. Ennél a leggagyibb GPU is a tripláját hozza számításaim szerint)
Köszi az infót -
havri1
félisten
Helló!
Meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek milyen VGA-t lenne érdemes a "házi szerverbe" raknom, ami setizhetne?
10-20k közt lenne rá keret. Valahol olvastam, hogy az ATI kártyák sokkal több csomagot képesek feldolgozni, mint az NVIDIA-k.
Ha valakinek van ez ügyben tapasztalat, ne tartsa vissza!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest