Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4891 üzenetére
Uhh, ezt nem láttam, sorry.
Sajna a választ nem tudom, fogalamm sincs hogy lehet előre megnézni, hogy hány kredites. Fiókkezelőt nem használom. -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4888 üzenetére
A kép alapján csak 2 ati-s processt láttam befejezettnek, elég sok időt mentek, de a cpu time meg nagyon kevés.
Többet kellene látni, hogy véleményt tudjak rá mondani.
Mondjuk én kb csak azt lesem, 1 feladatot átlagban mennyi idő alatt számol ki a gpu.
Itt beszélgettünk, hogy gts250 15-20 perc körül végez, nekem a quadro3700 22-30 perc alatt, nálam egy gtx460 pedig 12-18 perc alatt végez 1 feladattal.
Ezekhez lehet most reality viszonyítani -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4884 üzenetére
Sajnos igen, főleg ha 2 megy benne..
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4882 üzenetére
Maintain enough tasks to keep busy for at least
(max 10 days). 10 daysEzt állítsd be, így ha nem is 10 napra elegendőt, de jó sokat le fog szedni, elkerülhető az 1-2 napos leállás
-
Glatius
őstag
válasz
Core2duo6600 #4879 üzenetére
Tulajdonképpen 24 órája egyáltalán nem jött semmilyen csomag, se AstroPulse, Se SETI@Home...
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4877 üzenetére
Ez egy optimalizált program csomag. :-)
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4875 üzenetére
Hm.
Letiltani a cput a lunatics telepitesnel tudod kikapcsolni. Vedd ki a pipát a CPU mellől :-)
Nálam észre sem venni, hogy fut, HD film is simán fut. 460gtx -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4873 üzenetére
Webes felületen, a számítógép mellett lehet megnézni a kiosztottfeladatokat, vagy ha megmondod mennyi idő alatt végez egy feladattal egy GPU,az is jó. Osszeadja a 2 GPU teljesítményét, vagy a process fut?
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4871 üzenetére
Passz :-)
Majd pár eredményt linkelj be pls, kíváncsi vagyok! -
Core2duo6600
veterán
válasz
Core2duo6600 #4869 üzenetére
Közben megtaláltam, de nem igen akarja használni a vga karit
4800 as seria van amúgy CF be kötve, 2 db -
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4867 üzenetére
Én csak lekaptam legfrissebb ati drivert, a boincot telepítettem, restart.
Lunatics appot leszedtem, rátelepítettem ( úgy vettem észre, hogy ezt csak akkor érdemes, ha a sima boinc már üzemel, tehát letöltötte a csomagokat, majd elkezdett már számolni).
Lunatics app telepítésekor az egyik fül az nvidia beállítások, a másik meg az ati. Kipipálod mit hajtson, és kb ennyi
Ha támogatja a hardver, akkor el fog indulni..
Itt azért hozzá tenném, hogy a AMD AMD Radeon HD 6x00 series (Turks) (512MB) driver: 1.4.1417 (már nem emlxem milyen vga pontosan), többet darált egy időben, mint a gts 250 em. Sajna már nem nagyon számol, mert akinél van, sokat használja játékra, nincs szabad gpu kapacitás. Vagy valamit elállított, mert kb 1 éve szinte semmi csomagot nem számoltSzerk.: Számol, csak keveset fut. egy elkészült csomag atival
-
havri1
félisten
válasz
Core2duo6600 #4855 üzenetére
Igen, én Lunatics optival ATI kártyán is hajtottam, ment szépen.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4315 üzenetére
Core2duo6600: "Ez a vga gpu befogása engem is érdekelne, minden projektnél fog muxeni ?"
akosf: "Egy programkód fordításánál a GPU használata nem automatikus. Annak használatát külön meg kell tanulni és egy új programkód kell készíteni hozzá."
Core2duo6600: "Ez idáig oké, ez az új progi nincs még készen ?
Mert nagyben gyorsíthatná a tempot."Minden projektnél külön-külön kell megírni a kódot. Egy program megírásához egyébként kell legalább egy megfelelő tudású programozó és megfelelő mennyiségű idő. Nem mindegyik projekt rendelkezik mindkét feltétellel. Te melyikre vagy kíváncsi?
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4314 üzenetére
BOINC esetén úgy működik a dolog hogy a szerver egy csomagot a létrehozása után kiküld pl. 4 különböző gépnek, mondjuk 2 hetes határidővel. Ha valamelyik géptől nem érkezik vissza 2 hét múlva az eredmény, akkor az helyett a gép helyett elküldi a csomagot egy újabb gépnek, szintén 2 hetet adva neki a számolásra és így tovább...
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4301 üzenetére
"Ez a vga gpu befogása engem is érdekelne, minden projektnél fog muxeni ?"
Nem.
Egy programkód fordításánál a GPU használata nem automatikus. Annak használatát külön meg kell tanulni és egy új programkód kell készíteni hozzá.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600 #4216 üzenetére
A Power User Application oldalról letölthetők az SSE optimalizált kódok. Már nem emlékszem pontosan, de akár 50% gyorsulást is hozhat. A Power App-pal a 2,4GHz-en járó E2140-esnek olyan 7-8 óra alatt kellene végezni egy-egy csomaggal.
-
concret_hp
addikt
válasz
Core2duo6600 #4217 üzenetére
ok, csak régebben gyengébb géppel rövidebbek voltak, bár olvastam, hoyg akkoriban tervezték, hogy növelik a csomagméretet, ezrét kérdezem.
amugy 2*50-re eszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Béta iOS-t használók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest