- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Yettel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2980 üzenetére
Hát nem biztos, hogy nálad van a hiba.
Előzetesen úgy számolom, hogy 9-10 óra alatt csinál meg 1 unitot. De ez persze változhat, hisz nem egyformák a csomagok.
Úgy nézem, hogy tölt le vegyesen új és régi unitot is. De nem értem miért volt szükség a 2 progi keverésére.
Neked mennyit visz el a memóriából az új?
Szerk:
Ja ugyan ezen a gépen a régi változat ~4 óra alatt végzett egy unittal. (optimalizált kliens nélkül)
De mivel teljesen megváltozott az új Seti, így ez nem mérvadó.
[Szerkesztve] -
róland
veterán
válasz
.:GoliBali:. #2963 üzenetére
Honlapjukon, vagy a program statisztikájában. De programban a pending credit-eket nem látod.
Honlapon a saját fiókodat a programból éred el a legkönnyebben:
Projektek fül. Kiválasztod a fő ablakban a SETI projektet, ezután lesz egy weboldalk menüd az ablak bal oldalán SETI@Home, Üzenőtáblák, Súgó, Az Ön fiókja, stb. menüpontokkal. Onnan a legkönnyebb bejelentkezni. -
róland
veterán
válasz
.:GoliBali:. #2960 üzenetére
Igen, én 10-12 napja telepítettem, akkor még az 5.2.13-as volt a legújabb kliens.
-
Petya25
őstag
válasz
.:GoliBali:. #2960 üzenetére
Viszont ha a tényleges számolási mennyiséget nézi, akkor creditben többet kell érjen egy csomag. Hány kreditet kér az elkészült csomag?
-
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2939 üzenetére
A setiathome_enhanced 5.12 az már az új kliens lesz. Amihez tudtommal még nincs optimalizált változat, bár erről Ákost kéne megkérdezni.
Hátha ő már tud valamit.
De ami késik nem múlik.
Úgyhogy szerintem egyelőre ne nyúlj semmihez, aztán ha meglesz az új optimalizált kliens, akkor tedd majd fel. -
Petya25
őstag
válasz
.:GoliBali:. #2937 üzenetére
Ez nekem se ismerős, lehet ez már az új kliens.
Nekem olyan 18 perc alatt csinál meg 2db csomagot...
Na az Enhanced az már az új klienshez lesz.
[Szerkesztve] -
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2937 üzenetére
Hú az az 5.4.9 honnan jött ki?
A BOINC névjegyében ez van?
A lényeg a Munka fülön az Alkalmazás oszlopban van. Oda mi van írva? -
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2935 üzenetére
Hát ha nem az új kliens progit kaptad már meg, akkor egy optimalizált klienst kell beállítani az automatán letöltött helyett. Csak azzal lehet elérni ilyen teljesítményt.
-
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2933 üzenetére
Azzal a procival, ami neked van én 50-55 perc alatt csinálok meg 2 Unitot. Mindezt alapon. Persze ha húzod, akkor sokkal jobb eredményt tud elérni. De a Seti miatt felesleges, mert másra alapon is elég erős.
De egy hasonló szintű Intel poci sokkal jobb mutatókkal rendelkezik a Setiben. -
róland
veterán
válasz
.:GoliBali:. #2931 üzenetére
SSE, SSE2, SSE3 optimalizált kliensek. Igazából ezek mind az Intel ''találmányai'', így AMD CPU-kon nem biztos, hogy teljesen 100%-os a megvalósításuk. Azért elég jó teljesítményt nyújtanak az AMD gépek is.
-
Petya25
őstag
válasz
.:GoliBali:. #2929 üzenetére
-
róland
veterán
válasz
.:GoliBali:. #2909 üzenetére
SSE2 vagy SSE3 kliensre lesz szükséged.
-
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2914 üzenetére
Vízzel vagy kompival biztos ment volna tovább is. Én levegővel próbáltam.
De minek széthajtani elég erős ez alapban is. Bár Setiben is jelentős gyorsulást fogsz elérni, ha feltolod 250FSB-re. -
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2911 üzenetére
Nincs húzva. Legalábbis mindennapi használathoz nincs. Bár próbáltam egyszer. 250 FSB-t el is értem vele. (2*2750MHZ) Hasított rendesen, csak nagyon meleg volt. De csak egy teszt erejéig próbáltam.
-
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2909 üzenetére
Azzal a 4200+ X2-vel egész jól fogsz haladni.
nekem is olyan van.
-
róland
veterán
válasz
.:GoliBali:. #2888 üzenetére
Az alaplapod alapján, Asus a7n8x, ugynaz, mint nekem és az előző ajánlatban is szereplő.
-
DeFo
tag
válasz
.:GoliBali:. #2897 üzenetére
Nekem is volt többször is sajnos.
Ezért is írtam, hogy sosem lehet tudni.
-
törölt tag
válasz
.:GoliBali:. #2880 üzenetére
Én sem vagyok sem csillagász, sem asztrofizikus, csak egy egyszerű mérnök. Egyedi ipari célgépek tervezésével, gyártásával, programozásával, javításával foglalkozom. Persze ezek mellett rengeteg minden érdekel. Főképp olyan dolgok amik a gyakorlati élethez vagy épp az elérhetetlennek tűnő álmaimhoz kapcsolódnak. A SETI elsőre megragadta a fantáziámat, majd egy kis versenyszellem fertőzött meg hogy gyűjtögessem a pontokat. Az igazság hogy iszonyatosan sok és rengeteg ötletem van amit szívesen megvalósítanék, de egyszerűen a munka mellett nincs rájuk idő. Ezek nem világmegváltó dolgok, csak egyszerű szórakozást jelentenének. Jelenleg a SETI-vel és az Einstein-nel is úgy vagyok hogy szórakoztatnak. Pl. folyamatosan gyűjtögetem a dolgokat egy gyorsítókártya megvalósításához, de tervben van egy kamerás-képelemző égbolt kutató masina is, néha meg azon molyolok hogyan lehetne még gyorsítani egyik-másik kódon, esetleg valami egészen más oldalról megközelíteni a dolgokat. Szórakoztat mind.
-
róland
veterán
válasz
Amatőr vagyok, de nem csillagász. Ugyan szeretnék amatőr csillagász lenni, de sajnos a közelemben nincs ilyen egyesület. Autodidakta módon meg nem könnyű ezt elsajátítani, művelni. Így marad a SETI.
-
DeFo
tag
válasz
Én mint a hsz-eimből is látszik teljesen hozzá nem értő, de próbálkozó vagyok.
De van itt olyan is aki tudja is, miről beszél. -
róland
veterán
válasz
.:GoliBali:. #2874 üzenetére
Várunk a csapatban!
-
Petya25
őstag
válasz
.:GoliBali:. #2874 üzenetére
Szerintem mióta nem használtad. azóta egy kicsit megújult már a project.
Nézz be ide, regisztrálj: [link]
Találsz egy Download gombot, ott tudod letölteni a szükséges szoftvert hozzá, felteszed. Elindítva ezt csatlakozol a Seti projecthez, itt megadod a fenti oldalt.
Ha mindent átengedtél a tűzfaladon, akkor minden további kellék (feldolgozó kliens, csomag) automatikusan letöltődik a gépedre és dolgozik.
Ami a legfontosabb a YOUR ACCOUNT alatt tudsz csatlakozni a Prohardver! csapathoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest