- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPepe
senior tag
A Seti amúgy mennyi memót eszik? Nagyrészt a procit nyúzza, nem? Szerintem sem a Seti a hibás a krach-ért.
-
KPepe
senior tag
-
KPepe
senior tag
crab, basszus, nekem nem írja ki a Projekt fülön a krediteket. Pedig párat már visszaküldtem...
-
KPepe
senior tag
válasz
Mr.Skyline #1651 üzenetére
Jó kérdés, nekem megy, és azt írták, hogy már megy a klasszikus és a boinc is...
-
KPepe
senior tag
Na, megint szuperál a Seti szerver! A netkapcsolat szétesése után áramszünetük volt, de már (szerintük) kijavították és hosszabb ideig nem lesz vele gond.
Egy ideig viszont túlterheltek lesznek a vonalak a wu-k miatt. -
KPepe
senior tag
Azért lenne szükséges, mert még a klasszikus setit nyomtam, már az alatt másik szolgáltatóhoz mentem levelezni, és nem tudtam megváltoztatni az újra.
Közben az újat beregisztráltam a BOINC-hoz, és most 2 KPepe van ott, két emailcímmel. Természetesen az előző regemet nem használnám... -
KPepe
senior tag
Még valami: biztos, hogy az új projekt URL-nél a ''http://setiathome.berkeley.edu'' linket kell megadni? Mert ez a klasszikus seti weblapja.
Ezt írtad a cikkedbe.
Mellesleg átléptem a BOINC-os PH! csapatba, de még nem igazán tudok dolgozni, mert tényleg nem lehet letölteni wu-t. És hogy-hogy csak 4 emberkét jelez ki a csapat infónál, holott ötvenvalahány csapattagot ír?
Az első kérdésem a fontos -
KPepe
senior tag
üdv!
Hogy lehet a BOINC-os account-ot törölni? Mert feleslegesen létrhoztam 1-etNem találok olyan lehetőséget, hogy töröljek.
[Szerkesztve] -
KPepe
senior tag
üdv!
Bocs, hogy csak most válaszolok, csak 1 nepig kellet józanodnom, de ez már off
Hát a legjobb, ha a parancssoros progit, meg a SetiHide-ot egy mappába rakod. Elindítod a a parancssoros cuccot, és megvárod, amíg letölti magának a wu-t, és ha végzett, CTRL+C-vel bezárod. Aztán elindítod a SetiHide-ot, abba a mappába feltelepíti magát a másodperc töredéke alatt. Ha elindult, ráméssz a Settings fülre, és Seti client program name:-hoz bemásolod a teljes, pontos parancssoros verzió nevét. Meg értelem szerűen belőhetsz pár dolgot. Aztán active-ra állítod a Hide-ot, és mennie kell a számolásnak. Azért erre asszem rájöttél.
Az normális, ha lemegy 30% körülre a grafikon, bár ez a proci nyomhatja jobban is. De a kevesebb, mint 3 óra azért jó eredmény, úgyhogy nyomja is, nem?
Végül menti a wu-kat, bármikor kikapcsolhatod a dolgot. -
KPepe
senior tag
válasz
Mr.Skyline #1580 üzenetére
3.03-as: Bővebben: link
SetiHide: Bővebben: link /download és a 454KB-os 1.5.4.4-es verzió -
KPepe
senior tag
válasz
Mr.Skyline #1578 üzenetére
Juj! Te is az egyik lehető leglassabb klienst használod
Épp most írogatom, hogy ez a képernyővédős kliens iszonyatosan lefogja a procit, mert az erőforrást a grafikonjai rajzolására használja a számolás helyett.
Javaslom a 3.03-as paracssoros verziót + SetiHide monitorozót, mert az nem igényel prcidőt. (kíváncsi leszek, ezzel mennyi ideig tart egy wu?)
Mellesleg ezen dolog célja Bővebben: link -
KPepe
senior tag
üdv!
Na, beléptem a csapatba!
Crab, mióta nyomod a Seti-t? Gondolom több gépen is, ahogy az eredményedet elnéztem -
KPepe
senior tag
A valami bibi a képernyővédős klienssel van, ez biztos. Ha tálca ikonként futtadod, akkor valamivel gyorsabb, de ha teljes képernyőn, akkor a legnagyobb erőt a diagrammok rajzolgatása veszi igénybe és nem a számolás. Tedd fel helyette a SetiHide-ot, az szinte semmi procit sem eszik, de ugyanúgy látod, hogy hol tart a wu.
-
KPepe
senior tag
üdv!
Cseréld le ezt a klienst! Én is ezzel kezdtem, és az 1000 Duronnal is eltartott 17 óráig egy wu. Most a parancssoros 3.03-asat használom SetiHide-al, az tud cachel-ni is, és így 5.5-6.5 óra egy wu.
Athlon XP 1800+-on meg ugyan ez a kliens 3.5 óra per wu, ha békén hagyom a gépet -
KPepe
senior tag
üdv!
Jelenleg melyik a leggyorsabb kliens linux alá? -
KPepe
senior tag
Erről a BOINC setiről valaki fel tudna világosítani? Bár meglesegettem a honlapjukat, semmit sem értek belőle. Milyen cucc ez, nekem úgy tűnik, hogy az 1GHz-s Duronommal 2 órán belül fog végezni, még a régebbivel közel 6 óra volt egy wu. És minek akar ez gigákat zabálni a winyóból, meg a fele lapozófile is kéne neki? Valami magyar nyelvű írás nincs róla?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Drum 'n' bass
- Kutya topik
- OLED monitor topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest