Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Cardinella
aktív tag
Nem próbáltam az MX300-at még, ahogy fentebb írtam; de szerintem vidd vissza, és egy MX500-at szerezz be. A hangerőszabályozó egy kis fekete műanyag csúszka (bigyó), ezért ragasztottam le én is, hogy ne legyen később kontakthibás a tologatástól, ahhoz ott van a hangerőszabályozó a gépen.
(Nem ismerek embert, aki rosszat mondott volna eddig az MX500-ról; egyenletes szép hangja van, magas-közép-mély tartomány teljesen rendben van.) -
Cardinella
aktív tag
Ha nem akarsz sokat bukni, akkor ott a Fáy utcai piac; ott lehet venni komoly füleseket 0,2k-ért.
Részemről egy tipp volt az MX500, szeretem; és nem hinném, hogy túl rossz zenei-akusztikai ízlésem lenne; egyrészt saját zenei tanulmányaim, másrészt zenével foglalkozó barátaim visszajelzései alapján.
A téma túl lett ragozva, részemről is maximális peace...
-
Cardinella
aktív tag
''meg ugy nem akartam megvenni, hogy nem probalhattam ki''
Mivel a többit sem hiszem, hogy kipróbálhattad; akkor nem értem, hogy miért kértél egyáltalán tanácsot a korábbiakban?
Részemről mindegy; (másrészt szerintem a sötét kékesszürke-metál szín eléggé rendben van.)
Sok örömet az új fülesedhez. -
Cardinella
aktív tag
Nekem 3 db MX 500-am van a MD-hez (mindig legyen kéznél egy
); ezt ismerem, de a 10k alatti fülesek közül szerintem az egyik legjobb. (Előtte számtalan tipust kipróbáltam már.)
A MM-ban talán valamennyivel olcsóbb, kb.3,9k körüli az ára.
(Van, aki nem szereti a hangerőszabályzót - kontakthiba lehetősége miatt; én pld. egy csepp pillanatragasztóval megoldottam...) -
atosz
őstag
MX 350 Kisméretű, fülbe dugható kiváló mélyhangvisszaadású fülhallgató. Aszimmetrikus kábelezéssel. 2 490
MX 400 Kisméretű, fülbe dugható fülhallgató, kábelfeltekerő dobbal, kábelhossz: 1.2 m 2 990
MX 400 RC Kisméretű, fülbe dugható fülhallgató, aszimmetrikus, távirányítóhoz optimalizált kábel 2 690
MX 450 Kisméretű, fülbe dugható fülhallgató, kiegyenlített hangzással, kábelfeltekerő dobbal, szimmetrikus kábelezéssel. 3 490
MX 500 Kisméretű, fülbe dugható fülhallgató, kábelfeltekerő dobbal, hangerő szabályzóval, kábelhossz: 1.2 m 4 490
MX 550 Kisméretű, fülbe dugható fülhallgató, kábelfeltekerő dobbal, könnyű hangerő szabályzóval, kábelhossz: 1 m 4 690
Ezek kozul melyiket erdemes megvenni?
A Basys hogy a francban van nyitva? Mert errol egy arva szo sincs a lapjukon.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

); ezt ismerem, de a 10k alatti fülesek közül szerintem az egyik legjobb. (Előtte számtalan tipust kipróbáltam már.)