- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, ez nagyjából így is van.
Csak sajnos melóhelyre ezt a gépet nem én választottam ( de ezt sztem magadtól is tudod) és amennyiért celeront kapsz, annyiért teljesértékű procit is kapsz - pl a Sempront. Nekem ezzel szokott a bajom lenni, mikor mondják, hog yjóóó, de olcsó gép kellett. Ééés? Annyiért kapni normálisat is. Na mindegy. Otthonra Dual Core is van
. Ha lenne kess akokr Core2 lenne, így X2 (lap+proc+nb borda+minőségi venti került annyiba mint a legkisebb Core2).
Én irodai munkánál is nehezen viselem soxor, mert nyomatatásko/telepítéskor/pdf nézéskor/kislemez használatakor/operával böngészéskor olykor elég lasúúú. Mondjuk hozzá vagyok szokva a pattogós rendszerhez, K6-2ők után Duron, Athlon, Duron+SSE (Morgan), AthlonXPk (M), A64ek, X2. Kisgépekben Celeronok, PIIes, Duron, Athlon, AthlonXP és Sempron (K8as).
És peace
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest