Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanley_
tag
most vettem 1 zalmant és 11x 200 on m1 is 1,85 fesszel
2200mhz
tök joo -
stanley_
tag
és mondjuk milyen hütöt ajánlanátok hozzája?
most ez van de elég gyér [link] -
stanley_
tag
ugy látszik neked szerencséd van

az azért mondjuk szép
és mennyi feszt adsz ahhoz? -
stanley_
tag
helloo
nekem nf7rev 2.0 van sempron 2600+ most 2100mhz full stabil
én meg elégedetlen voltam de ahogy itt olvasgattam már ez is valami!
füleg h nincs rajta jo hütés (coolemaster 6cmes fos) mondjuk 1,825 fesz 11x191
terhelve max 50fok
lehet h veszek rá 1 uj hütést de egyelöre nem látom értelmét igy is elég joh
-
m6boy
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Van egy AMD Sempron 2500+ procim és egy NF7 S2-es alaplapom! Hogy húzhatom fel? A Biosban próbáltam 166Mhz és 200Mhz van én felhúztam 200-ig de indult el a windows! Mit tehetek ilyenkor! Ide írjatoklégyszi: m6boy@freemail.hu
Msn címem: m6boy12@hotmail.com
Légyszi segítsetek! -
Coyote2000
őstag
Viccesnek tartom, hogy a haverom 2400+ sempronja simán megy 2 GHz-n 10x200 FSB-n, az én 2600+-om meg esetleg 11x182-n tudja a 2 gigát, de az meg ugye káros az agp és pci portok egészségére mert nem szabványos...
Összegezve, a 2400+ stabilan gyorsabb, mint a 2600+. 200-as FSB-t sehogysem tudtam kicsikarni, lehet,hogy rossz vétel volt... -
djszido
tag
A feszültség az alap 1,6-on van.
Régebben próbáltam, hogy 200-as fsb-n és 1,725V-on ment rendesen, szóval nem értem, miért nem megy pl 190MHz-en.
A szorzót meg nem tudom visszavanni, mert ha emelném, arra nem reagál, ha csökkentem, akkor el sem indul a gép. -
Balinov
titán
akkor valszeg nem bírja a 200-as FSB-t, mert gondolom arra próbáltad tenni 1ből.
ha vissza engedi a sempronod venni a szorzót,próbáld meg,hogy pl. 11x helyett 10x-re teszed a ''Multiplier''-t és úgy 200-ra az FSB-t, esetleg adsz 1 vagy 2 értékkel magasabb Vcore-t neki.
Az,hogy visszaáll 1050mhz-re,az nem baj,ezzel bitzosítja a lap,hogyha olyat állítasz be,amit a rendszerkomponensek nem bírnak,egy alacsonabb teljesítményen,de elindul a gép,és újra be tudod lőni a gyári beállításokat. Azt,hogy mér pont 1050,azt nem értem hogy hogy jön ki 10x105,esetleg?
[Szerkesztve] -
djszido
tag
Hát, nem tudom mi lehet a probléma...
Mert megcsináltam, amit írtál, de megint még csak el sem indult a gép.
Folyamatosan világít a HDD led, de nem csinál semmit a gép.
POWER-rel leállítottam, aztán amikor újraindítottam valami fura hibaüzenet jött ki, hogy valami ILLEGÁLIS CPU sebesség, vagy mittudomén, és csak 1050MHz-esnek ismerte fel, de a lényeg, hogy el sem indult.
Meg azért az is gáz, hogy 50°-os a proci, a múlt héten meg csak 38°-os volt. Jó ezt beteszem a melegnek, de nem akkor is... ...sok ez egy kicsit ahhoz képest, hogy kint nin cs is ennyivel melegebb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
2200mhz 
)