- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Vizes Orinra van valakinek valami jó tippje? Annak idején vagy kétszer megpróbáltam, de úgy táncolt, hogy még Kokó is megirigyelné.
Viszont a bead kéne tőle nagyon.
-
törölt tag
válasz
#10186752 #1225 üzenetére
Ultipapa, ne hisztizzél. A francokat nem csinálod meg, dehogynem csinálod!
Akkor még ami teendőm most van:
*Owl 2 kinyírni
* DoH (ezt még sehol nem találtam meg, fingom nincs hol van)
* 4 prayer bead
* és ezután a purification és jó ending egy menetbenA következő körben meg még összeszedni a hiányzó lapist, és csókolom.
-
törölt tag
Jól láttam a prosztata fejlesztéseknél, hogy 6 darab lapis szarság kell?
2-t vettem árusnál, egyet adott cicimen, az 3. A DoH is ad, ha jól emlékszem, talán 2-t, a plusz egyet hol tudom beszerezni?
-
törölt tag
válasz
ThySoul #1211 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy a barlangban ott van-e a
, hanem az, hogy a DÖNTÉS előtt vannak a majomharcok, vagy utána.virág Mert ha előtte, akkor nem megyek nekik megint, mert akkor már úgysem kapok értük bead-et, csak purse-t, mivel már megcsináltam, a döntés előtti állást töltöttem be ismét.
De úgy rémlik, hogy ez bizony előtte van.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1208 üzenetére
Mindazt, amit leírtál, felejtsd el.
Az egész boss megvan bogyózással kb. másfél perc alatt...Minek táncolnál át 3 fázisát, totál feleslegesen?!
Mondom, nekem is kellett hozzá pár próba, mire összejött, de épp a hétvégén csináltam meg már másodjára, szintén bogyózással, szóval működik a dolog.
Nincs most a fejemben a kronológia, valaki meg tudná mondani, hogy a majom és a duplamajom boss az azelőtt van, hogy igaziból dönteni kell, hogy obey the iron code vagy kúró mellett állok ki? Vagy az már az owl/emma és isshin fight után van?
-
törölt tag
Átnéztem ezt a peccsnóct, és azt kell mondjam, smart.
Nem arról van szó, hogy nerfeltek mindent, hanem próbálják változatosabbá tenni a játékmenetet. Ami tetszik, hogy a spirit emblem felhasználást sok képességnél újragondolták azért, hogy többet használják azokat a játékosok. Még szerencse, hogy levertem ogret a kastélyban, mert mostantól már piros szemű. :-D
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1198 üzenetére
Kurva anyját, az egyetlen headless, amit levágtam, a víz alatti volt. Agyhúgykövet kaptam tőle, szerintem volt benne tuti vagy 2 órám, mire sikerült.
Buzeránsok.
Az tök nevetséges a játékban, hogy NG+ban leverem a minibosst, és kapok érte 500 sent. Wut?!
Most ehhez a prayer bead vadászathoz nincs kedvem.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1188 üzenetére
Nekem is ment, neked is menni fog. Az első 5 alkalommal nem ment, pedig úgy csináltam, mint a videón. Már azt hittem kamu, vagy valami. Aztán összejött az első piros bogyó, utána viszont nem jött össze a második.
Szóval volt benne vagy 10 próbám, mire meglett így. Nagyon gyorsan kell menni, és nem mindegy, hova dobod a hookot az ágra. És a második piros bogyózás előtt vedd le az auto lockot, mielőtt csimpaszkodsz, különben nem fog menni.
-
törölt tag
Én most itt tartok:
* egyszer végigtoltam Surát
* másodjára a default endinget, endbossal, a játék legelejétől
* visszatöltés, majd mindent megcsináltam a purfification és a jó endinghezAmi még hiányzik:
* 7 bead a nyaklánchoz (mind minisbossos)
* a lapis akármik (fingom nincs hol van, cicimentől már kaptam talán egyet)
* Owl 2
* skill farmingMost úgy érzem, semmi kedvem hozzá.
-
törölt tag
válasz
atainprison #1178 üzenetére
Jogos, beneztem, bocs.
-
törölt tag
válasz
atainprison #1166 üzenetére
Igen, első két fázis agresszív, a második kettő meg kizárólag a lecsapós támadásainál bevágó.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nem megy ez a harmadik fázis egyelőre. A lecsapós támadásait kb. 50%-ban tudom csak kikerülni. Felé dodgeolok, és mégis van, hogy sikerül, van, hogy lebasz. Pedig ez 100%-os sikerrel kellene, hogy menjen ahhoz, ogy végigvigyem ezt a fázist
Tanácstalan vagyok, valaki tehetne saját videót fel, hogy csinálta meg, hátha tanulok belőle.
-
-
törölt tag
Nem egyszeru ez a futkoraszas. A lecsapos tamadasai felenel eltalal, pedig ugyanugy ugrom mindig. A mortalt is kiprobaltam, dog lassu sajna, a lecsapas utan ket gyors utesre van ido, a mortal annyi ido alatt porog csak fel.
Ezt a harmadik fazist pedig max harom viallal kene megcsinalni, hogy a negyedikben maradjon esely.
-
törölt tag
válasz
30z.Samu #1143 üzenetére
Nekem is az volt, nyugi. Úgy érzem, hogy mindent megteszek a győzelem érdekében, sokszor mégse megy könnyen.
Más meg végirohan, meg befejezi 30 órák alatt. Nem tudom, hogy csinálják, biztos sokkal ügyesebbek, mint én. Igaz, én NG+ban vagyok már, de már vagy 85 órám van benne.
-
törölt tag
válasz
ThySoul #1140 üzenetére
Jó neked, én már vagy 2 és fél órát tettem az endbossba. Az első fázis vicc, a második 70%-os valószínűséggel megvan, a harmadikban eddig mindig meghaltam, egyszerűen nem tudom még a támadásait (nem sokszor jártam nála, kb. 6-7-szer.
Viszont van egy lassú, de tuti trükk, amit ki is fogok próbálni: harmadik és negyedik fázist ki kell csak rohangálni, és a lecsapós támadásánál egyet ráütni. Ma ez lesz.
-
törölt tag
Mar vagy ket orat pufoltem az endbosst, eddig egyszer jutottam csak a harmadik fazisaba. Hat ez igy nem lesz tul gyors..
-
törölt tag
Na, már a harmadik fázisába átjutottam.
Kb. 50 perc kellett hozzá. :-D
Hát nem mondom, hogy fantáziadús az, amit kitaláltak a Fromnál...
Most nincs kedvem hozzá egy kicsit.
-
törölt tag
Az a bizonyos brutál brutál brutál főboss az
Genichiro meztelenül egy fázissal, utána meg Isshin 3 fázissal? Mert akkor ott vagyok.
-
törölt tag
Tegnap kicsit takarítottam Fountainheadben. Lenyomtam cicimen 2.0-t, a víz alatti headlesst, utóbbi gyűlöletes volt. Most pedig a
van soron, tegnap csak belekóstoltam.Divine Dragon Mi vár még rám?!
-
törölt tag
-
törölt tag
Na, letoltam Owlt, meg utána a Corrupted Monkot, meg egy újabb bikát.
Nem tetszik nekem ez a Fountainhead palace.
-
törölt tag
Én úgy játszom, de ezt már többször leírtam, hogy ahol még nem jártam, nem nézek és olvasok róla semmit. Ergo az, hogy "rosszul csinálom" nem igaz, teljesen jól csinálom, csak nem vagyok tisztában adott esetben trükkökkel, shortcutokkal.
Mindenkinek így kéne csinálni, de ha mindenki lecsízeli meg legliccseli a bossokat, akkor mi marad a játékból?!
Beszarok, egyszer sem sikerült a fejére ugranom az ágról, igaz, nem is a legelején sprinteltem oda. Ezt ki fogom próbálni. Köszi.
-
törölt tag
Na, tegnap lement Owl, megvolt az 5-6. próbára, most már a
tolom. A harmadik fázisába át is jutottam, de valami baromi hosszú az a fight. Annyit kell táncolni, hogy Kokó is megirigyelheti.Corrupted Monkot -
törölt tag
válasz
ThySoul #1067 üzenetére
Én pont leszarom, mi a látványos, eredmény orientált ember vagyok, nem művész.
A vége ugyanaz, levágod.
Például a nagy majom második fázisát csak Ulthanito-orsóval csináltam már kétszer is meg, az aztán minden, csak nem látványos, sőt, egy kicsit legalja, de eredményes, és ez a lényeg!
-
törölt tag
Megérkeztem (az)
Owl-hoz. Bakker, rém egyszerű harc, és mégis nehéz. Az előre tartott karddal keresztbe vágós támadásába ha beleállok, instant halál. A többit rém egyszerű kerülgetni-vágni, kerülgetni-vágni, de ott elvérzek.apámhoz Második fázisában is jártam párszor, az sem tűnik nagyon másnak, kivéve a méreg.
Remélem nem akadok el nála órákig.
-
törölt tag
Tegnap ismét tettem egy látogatást a nyanyánál. Vagy egy órát kínlódtam nála, egy szenvedés volt az egész harc, mire levágtam.
Genichiro könnyebben ment másodikra, mint ez a pina.
Többet se lássam az életben.
-
törölt tag
Én azt javaslom, hogy ne is nézegess, én sem tettem. Semmi olyat nem láttam még a játékból, amit magamtól ne láttam volna.
Azt döntsd csak el, hogy vállalod-e akár az ordas nagy szívást is, ami az is lehet, hogy ott hagyod abba a játékot?
Ha igen, akkor dönts az érzéseid alapján.
Ha inkább a biztosabb megoldás felé mész, és kerülnéd az ordas nagy szopást, akkor (olvasd el nyugodtan)
miután megvan a fehér virág és a másik cucc, akkor csinálj egy mentést pendrivera. És utána megmondjuk, mit tegyél.
-
törölt tag
Na, én azt hiszem, megtanultam harcolni.
Tegnap elintéztem gecicsírót, köpni nyelni nem tudott. Az első végigjátszásban vagy 4 órát szenvedtem nála.
-
törölt tag
válasz
atainprison #977 üzenetére
Még egy fázisban csak egyszer lehet éledni, azaz, egy kétfázisú bossnál szart se ér a három éledés.
-
törölt tag
NG+ tapasztalatok. harom miniboss elsore, az Ogre 5 halallal, a lovas masodikra ment le. Ogre kiidegelt, ha elkap a kanji, instant halal.
Mit szoptam elso vegigjatszasnal a lovassal?! Most meg masodikra gyalu.
Az a gond, hogy a movesetek mar nincsenek a fejemben, es bizony neha betalal a pofon.
De szerintem nem fogom vegigtolni, igy a tobbi harom ending kimarad, meg a nagy szopo az endbossal. Egyiket se banom tulsagosan.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #955 üzenetére
Én nem tudtam ott (NG+) levenni még egy bogyóját sem, igaz az elsőből 1 hit hiányzott, mert elfelejtettem már a movesetjét.
Kandzsival nekem is ez a bajom sokszor, hogy nem tudom, hogy most szúrás jön, ami a mikire barátja, vagy más, ami meg nem védhető. De hát ez is gyakorlás kérdése.
-
törölt tag
válasz
atainprison #938 üzenetére
Nekem ez meg az endbossnál esett le tegnap. Bár már deathblowval vertem le az első fázisát, volt egy pillanat, amikor ügy elkezdtem csapkodni mérgemben, hogy csak védekezett, nem is tudott visszaütni. És láttam, hogy szépen hízik a posture-je.
Valami ott átfordult bennem, mint amikor valaki tanul biciklizni, nem megy, nem megy nem megy, és egyszer csak eljön az a másodperc, amikor megérzi az egyensúlyt és már meg tudja tartani.
Onnantól a harmadik próbára lement.
NG+t már így fogom tolni. Kíváncsi leszek a különbségre.
-
törölt tag
válasz
atainprison #929 üzenetére
Pillangót megnéztem, jól toltad. Bár nem értem, mi értelme a dobálásnak, amikor a levegőben van, ha aláfutsz, és leesik, van két ingyen ütésed.
-
törölt tag
Tegnap én is befejeztem a játékot, a Shura-befejezéssel.
Nem tudom, milyen a többi befjeezés, én nem tudom név szerint őket, de most pihenve rá a véleményem a játékról a következő a BB platina, és az összes DaS DLC-stől történő megevése, Das3-ból NG4+ után.
A játék látványvilága számomra alulmúlta a várakozásokat, a japán táj és helyszínek nem tudták adni azt a brutális atmoszférát, amit a Bloodborne árasztott például.
A játék nagyon igényesen meg lett csinálva, én buggal nem találkoztam benne, nagyon szép a menüje, a HUD, áttekinthető, szép fontokkal, leírásokkal, ez nagyon tetszik benne. Zeneileg nekem elmarad a korábbiaktól, bár ebben is van pár nagyon jó muzsika.
Harcrendszer. Nos. Sokat beszéltünk róla, ez a játék brutális learning curve-vel rendelkezik, messze a legnagyobb From-játékokban. Most, hogy elkezdtem az NG+-t, és az első két minibosst röhögve levágtam, mobokat bedaráltam azt mondom, hogy kicsit túltolták ezt a nehézséget. Szerintem jól tette a From, hogy mert receptet váltani, egy teljesen más harci stílussal, de én azt úgy beszoptam, hogy csak az endboss három órája utána fordult bennem át valami, és érkeztem meg oda, ahova a játék legelejétől kellett volna: az agresszív, támadó-deflectelő, mikiriző harcmódhoz. Magyarul, a játék végére tanultam meg, hogy is kell a játékot játszani.
Sajnos az olcsó fejlesztői húzások mellett nem tudok elmenni. Én vagyok a világverő shinobi, akitől mindenki fél, a szuper képességekkel felvértezett harcos, mégis, az utolsó faszparaszt csőcselék olyan gyorsan tud 4-5-öt vágni, amire én az összes képességem birtokában sem vagyok képes. Vagy Emma, az orvos, aki van vagy 35 kiló, egy ütésével leveszi a fele HP-mat úgy, hogy 18-as a vitalitym, én, a világverő shinobi meg eltalálom, és lemegy a HP-ja egy tizenötöde.
A bossok duplázása a kínai piacra való, nem egy From-játékba. Fejlesztői kudarcnak tartom, hogy ha levágok valakit, pár pálya múlva ismét visszaköszön, ugyanúgy azt is, hogy duplázzák a bossokat: a faszparasztnak nem elég, hogy egyet kell levágnia, adjunk neki még egyet, szimultán. De ha még az se elég, akkor csináljunk egy harmadik fázist is, amikor azt hiszi, hogy csak kettő van. Ez über gagyi húzás.
Összességében kellemes játék volt, de ebben sosem lesz 11 végigjátszásom, mint a Bloodborne-ban. Nekem jobban bejött a klasszikus From-stílus.
Úgy érzem, most nincs kedvem a többi endinghez, meg a szopó bossokhoz. Lepörgött a credits, én nyertem, és nem a játék győzött le, itt kell megállni. Ha továbbmennék a többi irányba, megint felülnék a szopórollerre, és ehhez egyelőre semmi kedvem.
-
törölt tag
válasz
atainprison #918 üzenetére
"Hát nem mondom a "könnyebb" főboss se volt túl könnyű, kellett hozzá egy 5-6 próba"
Négy órát szoptam vele, mire meglett végre tegnap délután.
-
törölt tag
-
törölt tag
Na, lenyomtam a final bosst. A szerintetek könnyebbet. Olyan nagyjából 3 órányi próbálgatásom van benne, lehet, hogy négy.
Hazajöttem a melóból, először felültem a szopórollerre, az első hat próbából át sem tudtam menni a második fázisba se.
Aztán javultam, majd egyszer már a harmadik fázisban piros volt a posture-je, még egy shadowrush vagy petárda kellett volna, de levágott.
Utána három próbára meg sikerült is.
A lényeg, hogy aki ezt a befejezést választja, az
maradjon közel a harmadik fázisban hozzá, és akkor csak védeni és kerülgetni kell, nem tud tüzes támadást csinálni. Huhh, olyat kiabáltam a végén!
Nem győzött le a játék!!!
Most dilemmában vagyok: NG+ vagy betölt penről a döntés előtti állást, és menni a másik irányba?
-
törölt tag
Nos, rájöttem, hogy nincs mese, be kell tanulni az utolsó harcot. A cél az, hogy úgy jussak át a harmadik fázisba, hogy maradjon petárda.
Az öreg robbantós támadását csak azzal lehet megakadályozni, ami ugye amúgy mindenképp sebez, és kurva nagyot. Első fázis már sima liba, legtöbbször a HP-ja felénél megy a deathblow, persze van még olyan próba, amikor hülyére aláz itt is, ha nem jön ki a lépés.
A máodik fázist most tanulgatom, hogy shadow rush nélkül is meg tudjam csinálni, a harmadikban még fejetlenkedem kicsit.
Ebben benne lesz nekem még pár órám, az biztos.
-
törölt tag
válasz
#80123904 #878 üzenetére
Tehát levertem egyedül, nem?
Összesen kétszer toltam a DLC-t, egyszer NG3+ban, egyszer meg az ötben.
Jaaa, értem, mindegy hanyadikra vágja le az embere egyedül, ha legelőször nem egyedül vágta le, akkor már csalt, és igazából ássa el magát, hogy mit is játszik a játékkal.
Na ne csinálj magadból hülyét nyilvánosan, ok?!
-
törölt tag
válasz
#10186752 #874 üzenetére
Nos, legelső próbára átjutottam a harmadik fázisába ezzel a képességgel, de sajnos ott is ragadtam vagy bő két órára.
Hiába megyek át vagy 7 viallal, a tűzzel nem tudok mit kezdeni. Van egy robbantós támadása, az mindig halál, vagy hatalmas sebzés. Max eddig az 1/3-ad HP-ját tudtam levenni.
gyanítom, bele kell menni vele a közelharcba, de fogalmam sincs, hogyan kéne.
-
törölt tag
válasz
atainprison #861 üzenetére
A double nekem nem jó, dög lassú. Mire felemeli a két kezét és kétszer lecsap, simán levágnak.
Kb egy óra XP farmolással meglett az a kb. 50 ezer pont, ami kellett hozzá, mert még két másik, 3-3 pontos skill is hiányzott, hogy az utolsót feloldhassam.
Tipp:
Antechamberben rögtön az elején áll egy lilaruhás marha, azt simán le lehet szedni piros bogyóval, és közel 600Xp-t dob. Vissza a bonfirehöz, leül, és csinálni újra. Aztán újra, Majd újra. De most már megvan!
Hát kíváncsi leszek.
-
törölt tag
válasz
Mr_no_Name #866 üzenetére
"Megölhetetlen"
És akkor az a párszázezer ember, beleértve magamat is, akkor hogy ölte meg? Szólt az asszoynak, hogy álljon be a konzol belsejébe, és koopban nyomta le?
-
törölt tag
válasz
#80123904 #867 üzenetére
"Minden bosst úgy kell tekinteni, hogy ha nem egyedül ölted le, akkor bizony azt nem tudtad legyőzni."
Ez egy nagy marhaság, annak ellenére, hogy én egyedül vágtam le mindenkit. Utána coopoltam, élvezetből, mentem segíteni másoknak.
A játék adta, abba beépített lehetőséggel (npc, coop) ölted meg a bosst, tehát megölted. Rendesen, szabályosan.
Ettől függetlenül az igaz, hogy úgy nem nagy szám, és nem is az a játék lényege.
-
törölt tag
válasz
atainprison #853 üzenetére
Köszönöm az infot.. Nekem még nincs meg ez a shadowrush képesség, de most mér beszerzem.
-
törölt tag
Divine grasst elhasználtam korábban, rizsem van talán egy.
Amúgy most úgy érzem, nem fog menni ez a fight nekem. Kb. minden 4-5 próbára jutok át a második fázisba, volt már, hogy full 9 viallal, de ott max a vége előtt egész kicsivel kifingok. Nem megy. Egyszerűen a második fázis ritmusát nem érzem, egyáltalán. Amikor meg tudom sebezni, az a petárdával van, meg ha néha közel kombózik egyet.
Amúgy nem merek vele parádézni, hiába kivédem a támadását, tudi megvág, lemegy a fele életerőm. És a harmadik fázis még sehol sincs.
Lehet, nekem itt lesz vége, ebbe most belement vagy 3 órám.
És itt tartok.
-
törölt tag
Na, én megérkeztem az
fighthoz.Emma Hát, most kicsit utálom a játékot. Az első fázis oké, offenzíven kell tolni, átjutottam a second fázisba már többször is, 5-6 estusszal. Oké, na de ott?! Kurvára nem ismerem a mozgását, és még ha nagy nehezen le is küzdeném, akkor még ott a harmadik fázis.
WTF?
Lehet, hogy nem lesz kedvem hozzá, és itt abbahagyom a játékot. Már 50+ óránál tartok.
-
törölt tag
Valaki árulja el please,
hogy Kuronak pontosa mi kell a fehér virág mellé Ashina Depths-ből, és hogy az pontosan hol van azon belül. Nincs kedvem megint végigmenni az egészen. Köszi. Mivel nem árulja el mi az, rákeresni se tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest