- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Aktív témák
-
Spirit
őstag
Na megvan a ludas!A 12V-os tápcsati 3/4-ig volt csak betolva,nem kattant a helyére...bedugtam rendesen, és így se indult awindows.Viszon így már hagyta magát telepíteni.FSB:220, Mem: 440, Proc T-bred 2Ghz@2362Mhz
Yeah!!Megérte alaplapot venni -
jahrn
senior tag
Nálam is csinált hasonlókat és a táp volt a hunyó, szvsz próbáld ki egy másikkal is
-
Bally
senior tag
én memtest 86-ra gondoltam, vagy ilyesmi a neve
szerk: asszem ez az: Bővebben: link egy floppyra másolod, és azzal boot-olsz
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
A bios-os memteszt szépen lemegy, azon kívül semmi, Win-ig el se jutok.Nem tudom mi lehet a gond.Már holnapra lebeszéltem a sráccal,hogy kicseréli a lapot,de mi van,ha azzal se megy?
-
Bally
senior tag
egy memtestet futtass, hátha a ramot nem szereti...
-
cikasz
őstag
Milyen tápod van?
-
Spirit
őstag
A Win telepítésnél kékhalál 0 infóval, már az első beállítások előtt(gyakorlatilag még csak indulgat).Telepített Windows indításakor meg mikor megjelenik a Windows XP logo,hogy elinduljon a töltés.tán 1 képkockát látok belőle, és már resetelt is.Másik alaplappal tökéletes, vga csere, mem csere nem segít.Táp 350-es Enermax.Amint megfrmáztam a 2. gép(ma raktam össze egy kisebb gépet) partícióit, átdugom a cd ide kábelét(holnap veszek
, és kipróbálom, amiket mondtok
-
Spirit
őstag
Na de a Win telepítésnél is újraindul!Ilyenkor mi a teendő?
Az ACPI-nál mit kell beállítani?
[Szerkesztve] -
wiziloo
tag
Jaja..Alaplapcserénél újra kell instalni a win-t, mert külőmben mindig kékhalált kapsz
Ill általában...
-
Flashy
veterán
az XP-t hol installtad? nem ezen a gépen hanem másikon ugye? na hát az a baj. acpi kikapcsolása is ugyanezt csinálja, de nálad egyértelmű hogy az új alaplap. XP installban a javítás lehet hogy megcsinálja, ha nem akkor reinstall. ez az XP kérem, rgb megmonta hogy nem jó semmire
de amúgy az XP ilyen, sajnos nem veszi észre hogy nem megy és nem fallbackel valami kompatibilis módba.
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Sziasztok!
Vettem ma egy Nf7-S alaplapot.Rádugtam mindent(+12V tápcsati), semmit sem felejtettem el.Először tuningolva próbáltam,majd alapon, utána downclock-olva.Az eredmény ugyanaz:
Amint elkezdené tölteni a Win-t, azonnal, hibaüzenet nélkül újraindul.Próbáltam szűz Win-t telepíteni, ott is ezt produkálja.
Visszacseréltem az Asus A7V8X-re, és megy minden normálisan.Feszültségek, beállítások, memória késleltetés ugyan azok.
Van valami különleges beállítás, ami kell neki, esetleg valamilyen hardver,amit nem szeret?(gondolok itt az első szériás R9700-esekre,amik nem minden lapban mentek)
A lapot használtan vettem itt a PH!-n, talán halott lenne?
Segítsetek!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest