- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Aktív témák
-
Flashy
veterán
nem hiszem. a tuningolással mindenképpen megnő a processzor disszipációja, jobban kezd melegedni, amit notebookban nem tudsz erősebb hűtéssel ellensúlyozni, mivel össze vannak zsúfolva, esetleg más alkatrészek épségét is veszélyezteted.
ja és nem tudom eg ynotebook bios ad-e egyáltalán lehetőséget feszültség emelésre pl, ami általában szükséges. -
Dave™
nagyúr
Elmegyek jósnak. Pont erről beszéltem a másik topikodban. Ha megértenéd mi az amit csinálsz, akkor azt is tudnád hogyan kell azt jól csinálni. Ha pl elmondják hogy kell kivenni egy mandulát attól gondolom még nem mernél műteni. Tanulni, tanulni, tanulni - ahogy szovjet ''barátunk'' mondta vala. Légy tisztában azzal, amit csinálsz.
-
Dilikutya
félisten
erről beszéltem én is. :U ha mindent ''jól'' csináltál akkor nem adtál neki jó nagy értékeket és jó eséllyel elindul BIOS-reset után. a tuningról jó ha tudod hogy nem durr bele a közepébe, hanem szépen fokozatosan emelni az FSB-t. szorzót, akármit ami van, feszültséget, de ahhoz te inkább ne nyúlj még, figyelve hogy az adott teljesitményen stabil-e stb. és ha jó minden akkor lehet feljebb állitani.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest