- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Flameus
aktív tag
''...a mobil Athlon XP processzorok 100%-ig szorzózármentesek, tehát szorzójuk szabadon állítható. Erre a PowerNow! technológia miatt van szükség, hiszen a notebook a terheléstől függően állítja be a processzor órajelét, ezt pedig a szorzó változtatásával éri el (ahogyan az Athlon 64 esetében a Cool'n'Quiet). ...''
[L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=20&id=376&p=2[/L] -
-
Flashy
veterán
igen, a mobil prociknak az oprendszer változtatja a sebességét lefele ha nincs terhelve. de ez nem ugyanaz mint a lock, olvassatok utána. van egyszer a startup multiplier, meg egy max multiplier, a startup van lockolva, a maxtól lefele tudja állítani a powernow vagy hogyhivják.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
nem hiszem. a tuningolással mindenképpen megnő a processzor disszipációja, jobban kezd melegedni, amit notebookban nem tudsz erősebb hűtéssel ellensúlyozni, mivel össze vannak zsúfolva, esetleg más alkatrészek épségét is veszélyezteted.
ja és nem tudom eg ynotebook bios ad-e egyáltalán lehetőséget feszültség emelésre pl, ami általában szükséges. -
Dave™
nagyúr
Elmegyek jósnak. Pont erről beszéltem a másik topikodban. Ha megértenéd mi az amit csinálsz, akkor azt is tudnád hogyan kell azt jól csinálni. Ha pl elmondják hogy kell kivenni egy mandulát attól gondolom még nem mernél műteni. Tanulni, tanulni, tanulni - ahogy szovjet ''barátunk'' mondta vala. Légy tisztában azzal, amit csinálsz.
-
Tommmysun
aktív tag
Nah tessék mire válaszolok, már meg is oldódott a probléma
-
Petes
tag
Köszi, sikerült megoldani, még jó hogy több pc van itthon és tudtatok segíteni:)
Még egy kérdés:
A laptopomban amd athlon xp 2.6+ van és 2000 Mhzn fut, ez ennyire is van tervezve vagy majd ha elavultabb lesz akkor lehet állítani valós 2600-ig?
köszi -
Flashy
veterán
ez a topikpáros lesz ezentúl az elrettentő példa.
-
Dilikutya
félisten
erről beszéltem én is. :U ha mindent ''jól'' csináltál akkor nem adtál neki jó nagy értékeket és jó eséllyel elindul BIOS-reset után. a tuningról jó ha tudod hogy nem durr bele a közepébe, hanem szépen fokozatosan emelni az FSB-t. szorzót, akármit ami van, feszültséget, de ahhoz te inkább ne nyúlj még, figyelve hogy az adott teljesitményen stabil-e stb. és ha jó minden akkor lehet feljebb állitani.
-
Flashy
veterán
annyi az egész hogy olyan beállítást adtál be amitől nem indul a gép. megmondtuk hogy tudni kell hogy mit csinálsz, nem ''valami user defined'' :)
ha van az alaplapon cmos clear jumper akkor azzal, esetleg nyomva tartott INSERT gomb bekapcsoláskor, vagy elem ki elem be. -
Petes
tag
Miután az általam indított topicban mondták egy kicsit hozzányúltam a bioshoz, és most el sem indul a gép, a monitir se kapcsol be, mit tegyek, hogy tudom visszaállítani?
A cpu-t valami user definedre állítottam és ott állítottam el dolgokat, lécci segítsetek hogyan tudnék újra életet lehelni belé!!!!!!!!!!!!
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest