Hirdetés

Aktív témák

• Polesz

addikt

válasz Gorneck #147 üzenetére

Na most inkább nem írok semmi okosságot a stabilitásodra.

Az, hogy a win ócska fostalicska és ez miatt meg a bugos driverek miatt fagynak a rendszerek arról sem az AMD sem az INTEL nem tehet. A linuxom már 3ik éve hasít rendesen anélkül, hogy egyszer is újra kellett volna raknom, pedig pár upgrade-t megért. Ellenben a win minden szó nélkül képes és eldobja magát. Ez nem a stabilitás mércéje. Mivel szervizes vagyok ezért rengeteg alkatrészt hozok haza is kipróbálni/tesztelni, de érdekes módon a linuxom soha egy büdös szóval nem mondta, hogy figyi már jajj ez nem lesz kompatibilis meg nem ment át a teszten :) Kb 2-3 hónap alatt 4 videókártyát, 2 alaplapot és 4 procit cseréltem a gépemben a vinyókról és dvd-olvasókról/írókról nem is beszélve. Párszor a wint újra is raktam, de a linuxom köszöni szépen jól van. :) Most nem win/lin vitát kivánok nyitni, hanem a stabilitás mércéjét szeretném felállítani. Tehát ha tesztelsz több oldalról közelítsd meg a helyzetet. Mindkettő rendszer ugyanolyan stabil, ha megfelelőek az alkatrészek és nincs semmilyen rejtett gyári bug amire csak hosszú szenvedések árán jössz rá. Amúgy ha nagyon-nagyon sok pénzem lenne akkor vennék egy Inteles konfigot is az Amd-s mellé, de nem helyette.

PEACE

Aktív témák