- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Aktív témák
-
A fórumon az adás-vétel tiltott, arra ott a hardverapró.
A kérdéseddel pedig javaslom látogasd meg az Azonnali (mobilos) kérdések órája topikot.
Ezt zártam.
-
Putyilo
csendes tag
Üdvözöllek Fórumtárs!
Először is köszönöm hogy benéztél a hirdetésembe. A téma a következő. Van egy 32Gb-os Iphone 4S-em, ami Németországból származik. Vadonat új, bekapcsolva annyira volt hogy megnéztem egy telenoros kártyával mit kezd.Eladásra szánnám, viszont nem vagyok otthon almás termékekben. Így nem tudom hogy garanciára számíthatok-e, valamint hogy volna e esélyem a telefon függetlenítésére?!
Tehát szeretnék megkérni mindenkit aki rendelkezhet hasznos információval hogy akár privátban, akár itt HSZ-ben, segítsen nekem megoldani eme gondjaimat. Ugyanis ez alapján találnék rá ki egy árat. Esetleg ha van akit érdekelne a telefon, árajánlatokat is szívesen fogadok.
Előre is köszönöm mindenkinek!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest