- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
A vendor és subvendor ID a kártya BIOS-ában (basic input/output system) van rögzítve. Ezen keresztül komunikál a VGA a gép többi alkatrészével. A vendor ID adja meg általában a kártyagyártót (Nálad Gigabyte) és a subvendor a kártya pontos típusát pro vagy XT vagy bármi. Ezek tényleg csak szépségtapaszok, csak azonosításra szolgálnak. A Mercedes 500SL is 500SL marad, ha leveszik a faráról a feliratot még akkor is! A fontosabb paraméterek (frekvenciák, késleltetések) nincsenek szem előtt. Lényeg, hogy a kártya hibamentesen üzemeljen és hozza az elvárt eredményeket (kb azt amit itt a Prohardveren olvashattál).
A sárga csatlakozó valamiféle kompozit videokimenet, eddig csak ennyit lehetett róla hallani, gondolom idővel majd előállnak valami felhasználási módszerrel, majd meglátjuk.
Önreklám mode ON
Ha kezdő vagy és érdekelnek a VGA-k akkor nézz be hozzám: [L]http://vganfo.uw.hu[/L]
Önreklám mode OFF -
uzsz
senior tag
Ha a kártyádon ott van az a sárga csatlakozó, az nagyon jó, mert az azért van rajt, mert:
Bizonyos kártyákat kifejezetten Nekem gyártottak, amire nem írták ki a nevem, arra csak egy sárga csatlakozót biggyesztettek a gyárban, amit csak én tudok használni.
TEHÁT: Innentől kezdve az a kérdés, hogy mikor postázod el nekem a kártyát. A postaköltséget átvállalom, de csak mert rendes vagyok. :)) -
Alvin_ti4200
félisten
-
_cirmos_
őstag
ismerek olyat aki már látott ilyen kártyát képen, szóval nem vagyok nagy szakértő, de ha csinálsz vele 1-2 tesztet (leginkább a 3dmark széria) és ide vagy egy x800 topicba bepötyögöd az eredményedet, akkor az okosok majd megmondják hogy az jó-é vagy sem. de biztos jó lesz, akkor meg ne zavarjon hogy mit ír a gép...
nekem is lehetne már hasonló problémám, főleg most hogy láttam a battlefield 2 demonstrációját...:O -
ByB
addikt
Itt senki sem rendes, meg kedves, mindenki a kártyádra hajt... :C Komolyra fordítva, azt hiszem tényleg nincs jelentősége, hogy X800serie-t ír ki. De majd jönnek az okosok és ők megmondják az igazat. Addig is jó mókázást a géphez.
ui.: Ha a névtől jobbra található - válasz - gombra kattintasz, akkor személy szerint tudsz válaszolni. Egy a sok közül... Ja és még vmi. Mindig használd a keresőt mielőtt topicot nyitsz (NEM a mostanira értem), mert különben őstagtól felfele automatikusan szétcincálnak, hogy miért nem kerestél rá!!! :)) -
MarKoo
addikt
A kártyáddal nincsen semmi probléma. Ha értessz annyira a géphez, hogy le merd szedni a drivert (ehhez nem kell szakértelem :DD ) és utána gép kikapcs, tápkábel kihúz, tápkábel vissza, gép bekapcs, videókártya telepítés a Catalyst 4.7-el, akkor tedd meg. Ettől meg fog javulni, ha zavar, hogy nem látja milyen kártya. :U :P
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest