- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
moonman
titán
az én 9500 pro-mra is radeon 9500 pro / 9700 series -t ír ki. :) (gondolom az azonos nyák miatt)
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
A vendor és subvendor ID a kártya BIOS-ában (basic input/output system) van rögzítve. Ezen keresztül komunikál a VGA a gép többi alkatrészével. A vendor ID adja meg általában a kártyagyártót (Nálad Gigabyte) és a subvendor a kártya pontos típusát pro vagy XT vagy bármi. Ezek tényleg csak szépségtapaszok, csak azonosításra szolgálnak. A Mercedes 500SL is 500SL marad, ha leveszik a faráról a feliratot még akkor is! A fontosabb paraméterek (frekvenciák, késleltetések) nincsenek szem előtt. Lényeg, hogy a kártya hibamentesen üzemeljen és hozza az elvárt eredményeket (kb azt amit itt a Prohardveren olvashattál).
A sárga csatlakozó valamiféle kompozit videokimenet, eddig csak ennyit lehetett róla hallani, gondolom idővel majd előállnak valami felhasználási módszerrel, majd meglátjuk.
Önreklám mode ON
Ha kezdő vagy és érdekelnek a VGA-k akkor nézz be hozzám: [L]http://vganfo.uw.hu[/L]
Önreklám mode OFF -
AMATŐR
őstag
Ne haragudj, hogy eddig használtam a kártyád, már csomagolom is!
-
uzsz
senior tag
Ha a kártyádon ott van az a sárga csatlakozó, az nagyon jó, mert az azért van rajt, mert:
Bizonyos kártyákat kifejezetten Nekem gyártottak, amire nem írták ki a nevem, arra csak egy sárga csatlakozót biggyesztettek a gyárban, amit csak én tudok használni.
TEHÁT: Innentől kezdve az a kérdés, hogy mikor postázod el nekem a kártyát. A postaköltséget átvállalom, de csak mert rendes vagyok. :)) -
AMATŐR
őstag
A kártyán van egy sárga színű csatlakozó, a boltban oda nem csatlakoztattak semmit . mi lehet az?
-
AMATŐR
őstag
Azt még sajnos nem tudom, mivel még csak tenap vettem a gépet . Egyébként azt a programot honnan lehet letőlteni?
-
AMATŐR
őstag
í865PE GIGABYTE, 2x512 kingston, zalman CNPS7000aA-ALCUproci hűtő, AUDIGY 2ZS, LOGITECH MX700, P4 3200 , LG 52x CD-író, PLEXTOR DVD olvasó, GIGABYTE RADEON X800pro.
-
Mazka05
őstag
Mien a géped többi tagja?
-
AMATŐR
őstag
Köszi srácok, egy újszülöttnek minden vicc új! Előbb utóbb a TI segítségetekkel talán én is megismerem a saját gépem.
-
Ijk
nagyúr
Ne aggódj, nekem asus 9600xt-m van és azt is csak seies-ként látja a gép. Csak asus driverrel írja xt-nek, de aztat nem szeretem.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
AMATŐR
őstag
Most beszéltem telefonon egy szakemberrel, azt mondta, hogy a GIGABYTE saját biost használ és ezért nem egyezik a Subverdor ID a diwer által ismertel.Ilyenkor device ID alapján keres nevet. Hát gyerekek én ebből semmit nem értek, de valószínű, hogy a kártya jó.
-
AMATŐR
őstag
Srácok köszi a sok jótánácsot, de nekem szinte minden egyenlőre még magas. Beszéltem a boltal, azt mondták, hogy hétfőn az egyik munkatársuk kijön és megnézi a gépet.Addig SÍÍÍROK! Egyébként P4 3200 1GBmemória X800pro{remélem}
-
_cirmos_
őstag
ismerek olyat aki már látott ilyen kártyát képen, szóval nem vagyok nagy szakértő, de ha csinálsz vele 1-2 tesztet (leginkább a 3dmark széria) és ide vagy egy x800 topicba bepötyögöd az eredményedet, akkor az okosok majd megmondják hogy az jó-é vagy sem. de biztos jó lesz, akkor meg ne zavarjon hogy mit ír a gép...
nekem is lehetne már hasonló problémám, főleg most hogy láttam a battlefield 2 demonstrációját...:O -
ByB
addikt
Itt senki sem rendes, meg kedves, mindenki a kártyádra hajt... :C Komolyra fordítva, azt hiszem tényleg nincs jelentősége, hogy X800serie-t ír ki. De majd jönnek az okosok és ők megmondják az igazat. Addig is jó mókázást a géphez.
ui.: Ha a névtől jobbra található - válasz - gombra kattintasz, akkor személy szerint tudsz válaszolni. Egy a sok közül... Ja és még vmi. Mindig használd a keresőt mielőtt topicot nyitsz (NEM a mostanira értem), mert különben őstagtól felfele automatikusan szétcincálnak, hogy miért nem kerestél rá!!! :)) -
MarKoo
addikt
A kártyáddal nincsen semmi probléma. Ha értessz annyira a géphez, hogy le merd szedni a drivert (ehhez nem kell szakértelem :DD ) és utána gép kikapcs, tápkábel kihúz, tápkábel vissza, gép bekapcs, videókártya telepítés a Catalyst 4.7-el, akkor tedd meg. Ettől meg fog javulni, ha zavar, hogy nem látja milyen kártya. :U :P
-
AMATŐR
őstag
Nekem ez a FÓRUMozás teljesen új. Jól esik, hogy ilyen sok rendes és segítőkész ember van!
-
ByB
addikt
A kártya nem szar és asszem édes mindegy mit ír ki. A lényeg, hogy szaggatás nélkül futkorásszonak a játékok max felbontással és élsimítással.
ui.: Próbáld rávenni a géped, hogy XT-ként szeresse a VGA-d, hidd el az neked is jobb!!! -
AMATŐR
őstag
Köszönöm, hogy mellém álltál. Jól esett! DE, a problémám sajnos a4.7 sel ugyanaz!
-
AMATŐR
őstag
A problémám nem oldódott meg. Egyébként miért sz@r a GIGABYTE radeon X800pro?
-
AMATŐR
őstag
Ma vettem első saját gépem. .van benne egy GIGABYTE X800pro videókártya. A problémám a következő: Az adapter rovatban aprocesszor típusa X800pro van írva, DE az adapter neve bekezdéshez X800series. Ezenkívül az alapértelmezett monitor tulajdonságaihoz szintén X800series.Most akkor minek ismeri fel a kártyát a gépem? Nézzétek el nekem, hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de egy kezdőnek miden kínaiul van.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest