- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Aktív témák
-
CyberDave
tag
Hali! Még valamikor regen, amikor megjelent a Celeron 366, akkor ujan vettem egyet alaplappal. Faszan is futott... bar kesobb ez sem volt eleg hat feltunningoltam 458Mhz-re, s jo 2 evig igy ment. Most mar 550 MHz-nel jarok. Csoda hogy megy fagyas nelkul egy ilyen regi proci :)(najo neha lefagy :D) Tavaly vettem egy Asus V7700 Gef2 32megas kartyat is, akkoriban eleg draga volt meg.. Ebben az idoben sok tesztet neztem, voltak olyan tesztek is amelyek pont egyeztek az en gepemmmel, azonban az eredmenyek kicsit masok voltak! A gepem teljesitmenye joval gyengebb volt mint ahogy a tesztekben. Manapsag is neha visszarakom 366-ra a procimat... De haaat a latvany szornyu.
PL: Quake3 15,20 fps-sel megy (s ez meg a jobbik eset)
Szoval azer inditottam ezt a forumot hogy megtudjam igaz-e az hogy a procik teljesitmenye az evek mulasaval romlik, ill. tunningolassal ez a folyamat felgyorsithato?
(De lehet az is hogy a tesztek rosszak voltak :D, bar ezt nem tartom valoszinunek )
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- GTA V
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest