Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibibi
őstag
válasz
Diego2002
üzenetére
hűha most már nincs előttem a gép,de ''ami'' bios volt rajta és valahol volt egy opcio vga motherboard vagy pci itt a pci kiválaszt ujraindít aztán volt egy menüpont ami azt kérdezte engedélyezem e az automata felismerést bootoláskor na ezt asszem ha alapból le van tíltva engedélyeztem restart és nagy fekete semmi ekkor dugtam át a monitort a kártyába és már jó is.No ez még nekem is zagyva de,volt két menüpont ''erdeti beállítások'' és ''legjobb beállítások''
ha nem indult akkor katt és kezdtem előről.
Az biztos,hogy egy fos bios van rajta.
Viszont nehéz elb@szni. sok sikert ha leírod milyen menü pontok vannak rajta talán beugrik azt hiszem a második oszlop elsö
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

ha nem indult akkor katt és kezdtem előről.