- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz
Diego2002 #11 üzenetére
hűha most már nincs előttem a gép,de ''ami'' bios volt rajta és valahol volt egy opcio vga motherboard vagy pci itt a pci kiválaszt ujraindít aztán volt egy menüpont ami azt kérdezte engedélyezem e az automata felismerést bootoláskor na ezt asszem ha alapból le van tíltva engedélyeztem restart és nagy fekete semmi ekkor dugtam át a monitort a kártyába és már jó is.No ez még nekem is zagyva de,volt két menüpont ''erdeti beállítások'' és ''legjobb beállítások''
ha nem indult akkor katt és kezdtem előről.
Az biztos,hogy egy fos bios van rajta.
Viszont nehéz elb@szni. sok sikert ha leírod milyen menü pontok vannak rajta talán beugrik azt hiszem a második oszlop elsö -
tibibi
őstag
válasz
loszerafin #6 üzenetére
nem be kellet állítani ,hogy automatán válasza ki azt amilyik az elsődleges vga,de az volt a gondom,hogy csak motherboard és pci állást találtam holott a kártya agp
[Szerkesztve] -
tibibi
őstag
-
tibibi
őstag
hali kellene egy kis segítség ,mert nem akarom elcseszni
adva van egy shuttle mv42v1.3 alap lap amin integrált vga van ezt kellene lecserélni egy ati 9200 kártyára .Ha valaki elmondaná,hogyan kell letiltani pontossan a biosban az integrált vga és hogyan kell engedélyezni a másikat azt meg köszöném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest