- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego2002
tag
Nem sajnos! Haverom beviszi az üzletbe ahol vette a gépet és a vga kártyát is.
Majd valamikor.
Aztán megmondom, hogy mi volt. Én mindent megpróbáltam... Mindenki mondta, hogy egyszerű, mert valahogy le lehet tiltani BIOS-ban az alaplapi vga-t, de nekem sehogy sem sikerült. De az biztos, hogy nem lehet olyan egyszerű a dolog. Volt egy jumper állítási lehetőség az alaplapon, amely jumper fel sem volt tűntetve az alaplap leírásábanAz pont a vga kimenet mellett volt, azt is megpróbáltam, de semmi! Mikor már be volt rakva a gépbe a radeon, akkor már - mint korábban mondtam - a power gomb sem világított
Majd azért beírom, ha megtudom, hogy mi volt. -
-
Diego2002
tag
Köszi szépen! Délután hozza át haverom a gépét (ezt a csodát), és megint nekigyűrkőzök. De ezen tényleg semmi opció nem volt a VGA-t illetően. Csak az energiaellátásnál. De ott meg teljesen másról volt szó.
Amúgy innen le lehet tölteni a manualt, ha gondolod (800 kb):
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Diego2002
tag
Ezt leírnád bővebben is? Mármint, hogy mit állítottál, mert én ma egy ECS alaplappal szarakodtam, és sehogy sem tudtam beállítani a biosban, és nem is találtam rá (pedig igencsak átnéztem).
Automata nem műkszik, be sem kapcsol a gép (a monyó), mindegy, hogy melyik monitorcsatira kötöm - ha be van rakva a 9550-es Radeon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest