- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Android szakmai topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Van olyan topic hogy azonnali kérdések órája, itt tedd fel a kérdést, nem nyitunk minden vacakért új topicot, ezt meg zárni fogják...
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy asztali számítógép hibájával kapcsolatban:
Kezdetben olyan csinált, hogy 10-ből 1-szer bekapcsoláskor a Windows logónál megállt, újraindítás után ok. Aztán kb két napja már gyakorlatilag használhatatlan, mert bekapcsol, és kb 2 perc után megfagy. Ilyenkor a HDD LED lassan villog. Aztán pár perc állás után megy tovább. Ezt produkálja bizonyos időközönként. Ha tétlenség miatt átmegy képernyőkímélőre, ott az egér megmozdítására elfeketedik a képernyő, és szintén kell pár perc mire újra használható.
Gondoltam hátha csak operációs rendszer probléma, formáztam a winyót és elkezdtem telepíteni rá egy Win7-et, de a telepítés közbeni újraindítás után bejön a Windows logó, majd feketeség, kis idő, újraindul, újra logó, újra feketeség, újraindulás. Tehát most vége...Valaki azt a tippet adta hogy merevlemez hiba. Hard Disk Sentinel tökéletesnek találta. Másik SATA kábellel próbáltam, másik alaplapi SATA portba dugva próbáltam, másik tápcsatival próbáltam.
Ötlet?
Köszi!
Aktív témák
- Asus ROG Strix Z370-G (Gaming Wi-Fi AC) BESZÁMÍTÁS OK!
- Kingston HyperX Fury 2x8GB 2666MHz DDR4 kit
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR5 7000MHz CL34 Black - 99 hó gari
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16) DDR5 6000MHz, CL36 - újszerű, dobozzal
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest