Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Van olyan topic hogy azonnali kérdések órája, itt tedd fel a kérdést, nem nyitunk minden vacakért új topicot, ezt meg zárni fogják...
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy asztali számítógép hibájával kapcsolatban:
Kezdetben olyan csinált, hogy 10-ből 1-szer bekapcsoláskor a Windows logónál megállt, újraindítás után ok. Aztán kb két napja már gyakorlatilag használhatatlan, mert bekapcsol, és kb 2 perc után megfagy. Ilyenkor a HDD LED lassan villog. Aztán pár perc állás után megy tovább. Ezt produkálja bizonyos időközönként. Ha tétlenség miatt átmegy képernyőkímélőre, ott az egér megmozdítására elfeketedik a képernyő, és szintén kell pár perc mire újra használható.
Gondoltam hátha csak operációs rendszer probléma, formáztam a winyót és elkezdtem telepíteni rá egy Win7-et, de a telepítés közbeni újraindítás után bejön a Windows logó, majd feketeség, kis idő, újraindul, újra logó, újra feketeség, újraindulás. Tehát most vége...Valaki azt a tippet adta hogy merevlemez hiba. Hard Disk Sentinel tökéletesnek találta. Másik SATA kábellel próbáltam, másik alaplapi SATA portba dugva próbáltam, másik tápcsatival próbáltam.
Ötlet?
Köszi!
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Path of Exile (ARPG)
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest