- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
Aktív témák
-
rootkiller
őstag
Van olyan topic hogy azonnali kérdések órája, itt tedd fel a kérdést, nem nyitunk minden vacakért új topicot, ezt meg zárni fogják...
-
Xanyi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni egy asztali számítógép hibájával kapcsolatban:
Kezdetben olyan csinált, hogy 10-ből 1-szer bekapcsoláskor a Windows logónál megállt, újraindítás után ok. Aztán kb két napja már gyakorlatilag használhatatlan, mert bekapcsol, és kb 2 perc után megfagy. Ilyenkor a HDD LED lassan villog. Aztán pár perc állás után megy tovább. Ezt produkálja bizonyos időközönként. Ha tétlenség miatt átmegy képernyőkímélőre, ott az egér megmozdítására elfeketedik a képernyő, és szintén kell pár perc mire újra használható.
Gondoltam hátha csak operációs rendszer probléma, formáztam a winyót és elkezdtem telepíteni rá egy Win7-et, de a telepítés közbeni újraindítás után bejön a Windows logó, majd feketeség, kis idő, újraindul, újra logó, újra feketeség, újraindulás. Tehát most vége...Valaki azt a tippet adta hogy merevlemez hiba. Hard Disk Sentinel tökéletesnek találta. Másik SATA kábellel próbáltam, másik alaplapi SATA portba dugva próbáltam, másik tápcsatival próbáltam.
Ötlet?
Köszi!
Aktív témák
- Silvercrest Rajztábla
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest