- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Én a vinyóra gyankodok, mert ahogy észrevettem az xp lemezkezelése nem sikerült a legjobban. Reinstallal próbálkoztál már? Jah, ha 60 GB-os a vinyo, akkor valszeg a 60 gxp szériába tartozik, és a letöltési link:
[L]http://www.storage.ibm.com/hdd/support/download.htm[/L]
Rögtön az első cuccostól idemásolnék valamit:
''Drive Fitness Test (version 3.10) - Updated
The Drive Fitness Test (DFT) provides a quick, reliable method to test IBM SCSI and IDE hard disk drives. The Drive Fitness Test analyze function performs read tests without overwriting customer data.''
Ezt prószáld ki szerintem. Ha jól néztem, akkor u.a. cuccok vannak a 75gxp stb. szériához is.Egyéb infó meg itt: [L]http://www.storage.ibm.com/hdd/desk/ds60gxp.htm[/L]
Hirtelen ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest