Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
oleewear
csendes tag
Hello mindenkinek!
lehet h nem ide kellet volna írni de hátha.
a probléma a következő amihez segítségeteket kérném:
szombaton vmitől belassult a gépem, elindítok egy víruskeresőt NOD-ot legfrisebbet nem talált semmi vírust,aztán mivel már épp ideje volt gondoltam legyalulok mindent a gépről aztán kap új windows-t,mert arra gondoltam h épp elég felesleges cucc volt a gépen. lemez formatálása,aztán felrakom hozzá amit adtak win-t, felteszi, még mindíg iszonyat lassú,megismételve másik windows-sal ugyanez, gondoltam itt h akkor vmi más bibi lehet megnézem eszközkezelőt hátha vmi nem jó és mit látok a processzornál kiírja h 790Mhz ez különösen fura lefutattam tesztprogit cpu-z ez is kiírja ugyanezt, lefuttatok még egyet kiírja az is ezt meg h 4X199 Mhz, ez azért nagyon fura mert a gép egy athlon xp-m 3000 tehát annak 8X200 Mhz körül kellen lennie/legalábbis így emlékszem/, gép ujraindít F2 istenigazából semmit nem lehet állítnani a biosban csak pár apróságot cpu-hoz semmit.
lefutattam még 2 fajta víruskeresőt és egyik sem talált semmit megintcsak,a gépben mechanikai sérülés nem lehet mert akkor h vmi elszállt volna akkor alapból be se indulna.
ehez várom segítségeteket hátha valaki találkozott már ilyennel.
üdv s.oliver
Aktív témák
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest