Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Ok, segít ! De mire is kéne használnom az MI-ít, mert a konzerveimet én is ki tudom nyitni, nem kell hozzáfizetős MI .
-
AlexDoki
újonc
Mi? Ai? Szerintem nem agyatlan zöldségek vagyunk hogy ilyenekkel foglalkozunk itt szegény európaiak. Itt még próbálkoznak gondolkodni
. Oda át tengeren túlon már rég nem csinálnak ilyet
. Nem azt mondom hogy nincs értelme de nem az Ai a mindenség
-
-
updog
őstag
OK, én olyan perverz vagyok, hogy alapvetően szimpatikusak a siliconvalley cégei, amit és ahogyan csinálnak, és nem igazán érdekelnek az ilyen szuverenitásvédelmi dolgok, de bakker ez most akkor tényleg az amire gondolok? ("buta kis európérek, majd mi jövünk <buksisimi, buksisimi> oszt nehogy egyenlőtlenség legyen, majd jól megtanítunk tikteket az élyályra,<<hogy az emberek fejleszthessék a tudásukat, és magabiztosak legyenek az AI kapcsán, senki ne maradjon le>>") WTF
-
kilua
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
Hát ha elosztom kapsz 5 eurocentet.
-
Fritz Teufel
addikt
Lehetne, hogy csak a rám eső részt kérjem? Az oktatást meg tegyék ahova gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- OLED TV topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Próba
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest