- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Aktív témák
-
amargo
addikt
miktöltődnek be alapból a gépre?
reg->nézegetése.. -
moonman
titán
Próbából egy system restore-t nyomj neki. Ártani nem árthat. Jó telepítést :)
-
-
DarkFater
tag
Ezen ne agyalj. nekem eddig tök jól ment az XP-m, de most új vinyóra költöztem és a harmadik installal fogok próbálkozni ezen a hétvégén mert valami gebasz mindig van.
nekem most spec boot problémám van, soundstorm hangminőség csökkenésem, érthetetlen problémám van a vobsub-al, ami fent van, működik, de a felirat nem jelenik meg :))
Maximálisan egyetértek Kiss szaktárssal.
Én újrahúzom Bill bácsi csodáját.
Ráérek mert úgyis rossz idő lesz a hétvégén :D -
moonman
titán
Csak kérdezem: system restore?
-
HerrKiss
tag
Rakd újra a windows-t. Ha olyan szoftveres hibát észlelek, amit kapásból nem tudok megoldani, mindig ehhez a ''fapad'' megoldáshoz folyamodom... :) Ugyanis szerintem egy komplett rendszer-telepítés gyorsabb megoldás, mint megkeresni, hogy Billy bátyó csodás rendszerében éppen minek mi nem tetszik... :(
-
divot
veterán
Nero le, registry kitisztítva, gép újraindítva, jelenségek megmaradva, haj kihullva. :F
-
L3zl13
nagyúr
Csak egyszer nem indultak el a cuccok, mgy megpróbáltál mégegy újraindítást?
Nekem szokta azt csinálni a gépem, hogy ha valami új HW-t/drivert telepítek akkor utánna az első újraindításkor a windows elemeinek frissítése bekavar az automatikusan induló progiknak. NAV, Logitech iTouch és az nVidia Soundstorm vezérlő cucc tipikusan ilyenek... -
DarkFater
tag
Vigyázni kell a ''mindíg a legújabb drivereket rakom fel dologgal''
Én most winamppal jártam így. a 2.81 tök jól ment De hát új kell, így felraktam most az 5.0-át. Szar volt, levettem, felraktam a 2.9-et, az is sz** volt levettem, 2.81-el megint jó.
Szóval.. szerintem
1. takarítsd le a nérót
2. ha még mindíg nem megy rendesen a gép, akkor nézd meg melyik drivert buheráltad legutóbb és akkor roll back driverrel lépj vissza egyet.
3. Mi van ha lehúzod a DVD írót? Akkor mit csinál a rendszer?
4. system restorert én spec még nem próbáltam, de azt mondják az Xp-nél megbízhatóan működik.
5. ha helyreállt a gép akkor rakj fel egy régebbi nérót.
Az én részemről egy általános jótanács: SOHA ne a legújabb drivert rakd fel. Hagyd hogy mások próbálják ki előbb :))
Sokszor nagy a sírás a ám a fórumokon :P -
divot
veterán
Pedig ez is van olyan izgalmas téma, mint hogy mennyit megy a vga kártya 3dmárkban... :(
-
divot
veterán
A helyzet a következő. Tegnap estig minden rendben működött, aztán beraktam a gépbe az új DVD-írót, majd letöltöttem a legfrissebb Nero-t, és hozzá a magyarítást.
Fogalmam sincs, hogy van-e összefüggés, mindenesetre ma a következőket tapasztaltam:
- Nem töltődött be automatikusan a víruskereső real-time monitor, az egér intelipoint segédprogramja, és a billentyűzet multimédiás segédprogramja.
- Nem tudom update-elni a víruskereső programot.
- A RegCleaner-ben ha elindítom a reg rendbetétele opciót, olyan tíz másodperc után egyszerűen elszáll a program.
Na most akkor mi van :F
Természetesen azonnal futtattam mindent, amit találtam: víruskereső porgit tegnapi frissítéssel, Ad-aware-t mai frissítéssel, Spy-botot, és SpySweepert is, de csak néhány adatbányászt találtak, amiket el is tálolítottam.
A helyzet viszont változatlan. :F
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo IV
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest