- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
-
divot
veterán
Nero le, registry kitisztítva, gép újraindítva, jelenségek megmaradva, haj kihullva. :F
-
divot
veterán
Pedig ez is van olyan izgalmas téma, mint hogy mennyit megy a vga kártya 3dmárkban... :(
-
divot
veterán
A helyzet a következő. Tegnap estig minden rendben működött, aztán beraktam a gépbe az új DVD-írót, majd letöltöttem a legfrissebb Nero-t, és hozzá a magyarítást.
Fogalmam sincs, hogy van-e összefüggés, mindenesetre ma a következőket tapasztaltam:
- Nem töltődött be automatikusan a víruskereső real-time monitor, az egér intelipoint segédprogramja, és a billentyűzet multimédiás segédprogramja.
- Nem tudom update-elni a víruskereső programot.
- A RegCleaner-ben ha elindítom a reg rendbetétele opciót, olyan tíz másodperc után egyszerűen elszáll a program.
Na most akkor mi van :F
Természetesen azonnal futtattam mindent, amit találtam: víruskereső porgit tegnapi frissítéssel, Ad-aware-t mai frissítéssel, Spy-botot, és SpySweepert is, de csak néhány adatbányászt találtak, amiket el is tálolítottam.
A helyzet viszont változatlan. :F
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest