- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
Aktív témák
-
DarkFater
tag
Ezen ne agyalj. nekem eddig tök jól ment az XP-m, de most új vinyóra költöztem és a harmadik installal fogok próbálkozni ezen a hétvégén mert valami gebasz mindig van.
nekem most spec boot problémám van, soundstorm hangminőség csökkenésem, érthetetlen problémám van a vobsub-al, ami fent van, működik, de a felirat nem jelenik meg :))
Maximálisan egyetértek Kiss szaktárssal.
Én újrahúzom Bill bácsi csodáját.
Ráérek mert úgyis rossz idő lesz a hétvégén :D -
L3zl13
nagyúr
Csak egyszer nem indultak el a cuccok, mgy megpróbáltál mégegy újraindítást?
Nekem szokta azt csinálni a gépem, hogy ha valami új HW-t/drivert telepítek akkor utánna az első újraindításkor a windows elemeinek frissítése bekavar az automatikusan induló progiknak. NAV, Logitech iTouch és az nVidia Soundstorm vezérlő cucc tipikusan ilyenek... -
DarkFater
tag
Vigyázni kell a ''mindíg a legújabb drivereket rakom fel dologgal''
Én most winamppal jártam így. a 2.81 tök jól ment De hát új kell, így felraktam most az 5.0-át. Szar volt, levettem, felraktam a 2.9-et, az is sz** volt levettem, 2.81-el megint jó.
Szóval.. szerintem
1. takarítsd le a nérót
2. ha még mindíg nem megy rendesen a gép, akkor nézd meg melyik drivert buheráltad legutóbb és akkor roll back driverrel lépj vissza egyet.
3. Mi van ha lehúzod a DVD írót? Akkor mit csinál a rendszer?
4. system restorert én spec még nem próbáltam, de azt mondják az Xp-nél megbízhatóan működik.
5. ha helyreállt a gép akkor rakj fel egy régebbi nérót.
Az én részemről egy általános jótanács: SOHA ne a legújabb drivert rakd fel. Hagyd hogy mások próbálják ki előbb :))
Sokszor nagy a sírás a ám a fórumokon :P
Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen TV-t vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest