- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
DarkFater
tag
Ezen ne agyalj. nekem eddig tök jól ment az XP-m, de most új vinyóra költöztem és a harmadik installal fogok próbálkozni ezen a hétvégén mert valami gebasz mindig van.
nekem most spec boot problémám van, soundstorm hangminőség csökkenésem, érthetetlen problémám van a vobsub-al, ami fent van, működik, de a felirat nem jelenik meg :))
Maximálisan egyetértek Kiss szaktárssal.
Én újrahúzom Bill bácsi csodáját.
Ráérek mert úgyis rossz idő lesz a hétvégén :D -
L3zl13
nagyúr
Csak egyszer nem indultak el a cuccok, mgy megpróbáltál mégegy újraindítást?
Nekem szokta azt csinálni a gépem, hogy ha valami új HW-t/drivert telepítek akkor utánna az első újraindításkor a windows elemeinek frissítése bekavar az automatikusan induló progiknak. NAV, Logitech iTouch és az nVidia Soundstorm vezérlő cucc tipikusan ilyenek... -
DarkFater
tag
Vigyázni kell a ''mindíg a legújabb drivereket rakom fel dologgal''
Én most winamppal jártam így. a 2.81 tök jól ment De hát új kell, így felraktam most az 5.0-át. Szar volt, levettem, felraktam a 2.9-et, az is sz** volt levettem, 2.81-el megint jó.
Szóval.. szerintem
1. takarítsd le a nérót
2. ha még mindíg nem megy rendesen a gép, akkor nézd meg melyik drivert buheráltad legutóbb és akkor roll back driverrel lépj vissza egyet.
3. Mi van ha lehúzod a DVD írót? Akkor mit csinál a rendszer?
4. system restorert én spec még nem próbáltam, de azt mondják az Xp-nél megbízhatóan működik.
5. ha helyreállt a gép akkor rakj fel egy régebbi nérót.
Az én részemről egy általános jótanács: SOHA ne a legújabb drivert rakd fel. Hagyd hogy mások próbálják ki előbb :))
Sokszor nagy a sírás a ám a fórumokon :P
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest