Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakacsze
csendes tag
Batch fourcc changer
http://www.winremote.dk/fourccchanger.php
Gyorsan átírható az összes sedg fájl. -
szakacsze
csendes tag
Bocs nem DIVX, XVID-et akartam írni tehát vagy DX50 vagy XVID-re kell módosítani a fourcc-t. A koepi féle xvid így lejátssza. A fourcc changerben 2 lenyíló lista van, mindkét helyre ugyanazt írva működik, tehát DX50 DX50 vagy XVID XVID
-
szakacsze
csendes tag
Ugyan régi a topic, de a linkelt changerrel a fourcc-t DX50 vagy XVID-re változtatva az Xvid codec minden további nélkül lejátssza, és a vegas is megnyitja.
A DX50 vagy DIVX lehet nem lesz a listában, de nyugodtan be lehet írni.
-
PonPon
senior tag
Hát én a tanácsok alapján oldottam meg, átkonvertálom egy M-JPEG kodekkal, szerkesztem, majd ezután DivX be... kicsit macerás de ez van!
-
Luser2000
addikt
megoldódott ez a probléma?
én is belefutottam, de nem találok megoldást. -
PonPon
senior tag
Sajna a Vegas az tényleg nem eszi ezt meg...Jó lenne valahogy vágni a videot. Mivel tömörítsem virtualdubba hogy veszteségmentesen szerkeszthessem?!
-
<Adamsky>
nagyúr
Próbáld ki azt, hogy leszeded az Avisynth-et, majd miután feltelepítetted csinálsz egy fájlnév.avs fájlt abba a könyvtárba, ahol a videód van. A fájlba pedig írd bele a következő sort: directshowsource(''videó neve'') Ezután próbáld meg ezt az avs fájlt betölteni a VDub-ba (sajna a Vegas Video nem valószínű, hogy meg fogja ''enni'').
[link]
[Szerkesztve] -
PonPon
senior tag
Köszi! De ez a codec csak a lejátszáshoz jo, ha megprobálom berakni virtual dub-ba vagy pl vegas video-ba akkor nem jo

-
PonPon
senior tag
Sziasztok! Szoval van egy Samsung VP-M110S-es /[link]/ digitális videokamerám ami valami SEDG codec-et használ. Ez a samsung MPEG-4 codec-je ugy olvastam,asszem. Az lenne a problémám hogy az sehol sem találok valmi decompressort ami segítségével a videot lehetne szerkeszteni pl: VirtualDub-al.
Szoval felmásolom a gépre a videokat és semmit nem tudok velük kezdeni, csak nézegethetem, és ez igy nagyon nem jó
Remélem valakinek van vami ilyesmilye vagy esetleg ért hozzá és tud segíteni! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest