Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
Új hozzászólás Aktív témák
-
PonPon
senior tag
Hát én a tanácsok alapján oldottam meg, átkonvertálom egy M-JPEG kodekkal, szerkesztem, majd ezután DivX be... kicsit macerás de ez van!
-
PonPon
senior tag
Sajna a Vegas az tényleg nem eszi ezt meg...Jó lenne valahogy vágni a videot. Mivel tömörítsem virtualdubba hogy veszteségmentesen szerkeszthessem?!
-
PonPon
senior tag
Köszi! De ez a codec csak a lejátszáshoz jo, ha megprobálom berakni virtual dub-ba vagy pl vegas video-ba akkor nem jo

-
PonPon
senior tag
Sziasztok! Szoval van egy Samsung VP-M110S-es /[link]/ digitális videokamerám ami valami SEDG codec-et használ. Ez a samsung MPEG-4 codec-je ugy olvastam,asszem. Az lenne a problémám hogy az sehol sem találok valmi decompressort ami segítségével a videot lehetne szerkeszteni pl: VirtualDub-al.
Szoval felmásolom a gépre a videokat és semmit nem tudok velük kezdeni, csak nézegethetem, és ez igy nagyon nem jó
Remélem valakinek van vami ilyesmilye vagy esetleg ért hozzá és tud segíteni! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest