- Telekom mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakacsze
csendes tag
Batch fourcc changer
http://www.winremote.dk/fourccchanger.php
Gyorsan átírható az összes sedg fájl. -
szakacsze
csendes tag
Bocs nem DIVX, XVID-et akartam írni tehát vagy DX50 vagy XVID-re kell módosítani a fourcc-t. A koepi féle xvid így lejátssza. A fourcc changerben 2 lenyíló lista van, mindkét helyre ugyanazt írva működik, tehát DX50 DX50 vagy XVID XVID
-
szakacsze
csendes tag
Ugyan régi a topic, de a linkelt changerrel a fourcc-t DX50 vagy XVID-re változtatva az Xvid codec minden további nélkül lejátssza, és a vegas is megnyitja.
A DX50 vagy DIVX lehet nem lesz a listában, de nyugodtan be lehet írni.
-
PonPon
senior tag
Hát én a tanácsok alapján oldottam meg, átkonvertálom egy M-JPEG kodekkal, szerkesztem, majd ezután DivX be... kicsit macerás de ez van!
-
Luser2000
addikt
megoldódott ez a probléma?
én is belefutottam, de nem találok megoldást. -
PonPon
senior tag
Sajna a Vegas az tényleg nem eszi ezt meg...Jó lenne valahogy vágni a videot. Mivel tömörítsem virtualdubba hogy veszteségmentesen szerkeszthessem?!
-
<Adamsky>
nagyúr
Próbáld ki azt, hogy leszeded az Avisynth-et, majd miután feltelepítetted csinálsz egy fájlnév.avs fájlt abba a könyvtárba, ahol a videód van. A fájlba pedig írd bele a következő sort: directshowsource(''videó neve'') Ezután próbáld meg ezt az avs fájlt betölteni a VDub-ba (sajna a Vegas Video nem valószínű, hogy meg fogja ''enni'').
[link]
[Szerkesztve] -
PonPon
senior tag
Köszi! De ez a codec csak a lejátszáshoz jo, ha megprobálom berakni virtual dub-ba vagy pl vegas video-ba akkor nem jo
-
PonPon
senior tag
Sziasztok! Szoval van egy Samsung VP-M110S-es /[link]/ digitális videokamerám ami valami SEDG codec-et használ. Ez a samsung MPEG-4 codec-je ugy olvastam,asszem. Az lenne a problémám hogy az sehol sem találok valmi decompressort ami segítségével a videot lehetne szerkeszteni pl: VirtualDub-al.
Szoval felmásolom a gépre a videokat és semmit nem tudok velük kezdeni, csak nézegethetem, és ez igy nagyon nem jóRemélem valakinek van vami ilyesmilye vagy esetleg ért hozzá és tud segíteni! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Ubiquiti hálózati eszközök
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest