- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrik.Varga
tag
Ez valóban igaz, csak kódolásra elég egy 60-80e forintos monitor is.
Viszont videó vágásra, szerkesztésre, effektelésre, animáció készítésére, grafikai munkára, profi fotós retusálásra már mindez nagyon kevés. Manapság nincs már olyan, hogy valaki csak social postokat készít, ezért elég a sima rgb és társai, ezért kellene kicsit holisztikusabban tekinteni a piacra a gyártóknak. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
"A CRT-t kár idekeverni."
Ezt írtam én is.
"És ne feledd, a CRT időkben ha egy játék 60fps-el tudott menni, akkor te voltál a császár, a stabil 30 fps-nek már örültünk."
Kivéve, ha krumpliszintnél jobban Kvékeztél/CS-ztél, mert oda ugyanúgy kellett a fix 125/100 fps. UT-ban nem tudom, mennyi volt a kötelező, de értelemszerűen ugyanúgy három számjegyű.
Az egér sem harap úgy 60 Hz-en, szóval részemről a Baldur's Gate-ben is no thx. A Civ meg körökre osztott. Nyilván ott is idegesítő, de tényleges hátrány nem származik belőle.
-
negro
őstag
Mi valtozott? Amig regen a meret es az ezzel jaro nagyobb felbontas volt a magasabb arak oka ma kell a "parasztvakitas". Marketing. Valamivel el kell tudni adni a termeket. Anno a crt korszakban is max felbontasnal 60hz volt. 640x480-ban tudtak a monitorok 75-85-ot mondjuk. Megsem ezzel hirdettek. Nem volt jelentosege. Utana TFT a valalhatatlan tn+film -el szinten 60hz. En raadasul akkor pro mod toltam online fps-ket. Q3-UT, CS 1.0-1.6 majd DoD:S -os idokben clan tag, war-ok es erdekes sose volt ez gond. Most is csak 60-as van. (32" AOC 4K 10bit VA) A telom 120-as es persze es ha atvaltok kozvetlen akkor feltunik a scrollozasnal es mivel amit a 32 collos monitoron egyben olvasok azt telon 4 oldal... de ott is lapozol majd ugyanugy fixet nezel ergo ha 60 lenne sem erdekelne. Nem azt mondom amugy felesleges a 120hz mert erzekelheto, szemkimelobb tud lenni de ami mar e folott van 240-480 azt viszont annak tartom es blod dolognak azt aki ki fizet ezert felarat. Ha egy wide szemut, aki eskuszik 240 alatt nincs elet es leultetnek 10db (legyen 2-2db mindbol) 60/120/144/240/480-as kartonozott kepernyo elle, mondja meg melyik melyik a 60-at kiszurna persze de, hogy a tobbit bukna melyik abban biztos vagyok max statisztikai alapon talalna be. En hozzateszem szamtech boltan kivancsi voltam es egymasmelle teve megneztem egy 144 es 240-est de meg nem mondtam volna melyik melyik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged