Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• negro

őstag

válasz cucka #17 üzenetére

Mi valtozott? Amig regen a meret es az ezzel jaro nagyobb felbontas volt a magasabb arak oka ma kell a "parasztvakitas". Marketing. Valamivel el kell tudni adni a termeket. Anno a crt korszakban is max felbontasnal 60hz volt. 640x480-ban tudtak a monitorok 75-85-ot mondjuk. Megsem ezzel hirdettek. Nem volt jelentosege. Utana TFT a valalhatatlan tn+film -el szinten 60hz. En raadasul akkor pro mod toltam online fps-ket. Q3-UT, CS 1.0-1.6 majd DoD:S -os idokben clan tag, war-ok es erdekes sose volt ez gond. Most is csak 60-as van. (32" AOC 4K 10bit VA) A telom 120-as es persze es ha atvaltok kozvetlen akkor feltunik a scrollozasnal es mivel amit a 32 collos monitoron egyben olvasok azt telon 4 oldal... de ott is lapozol majd ugyanugy fixet nezel ergo ha 60 lenne sem erdekelne. Nem azt mondom amugy felesleges a 120hz mert erzekelheto, szemkimelobb tud lenni de ami mar e folott van 240-480 azt viszont annak tartom es blod dolognak azt aki ki fizet ezert felarat. Ha egy wide szemut, aki eskuszik 240 alatt nincs elet es leultetnek 10db (legyen 2-2db mindbol) 60/120/144/240/480-as kartonozott kepernyo elle, mondja meg melyik melyik a 60-at kiszurna persze de, hogy a tobbit bukna melyik abban biztos vagyok max statisztikai alapon talalna be. En hozzateszem szamtech boltan kivancsi voltam es egymasmelle teve megneztem egy 144 es 240-est de meg nem mondtam volna melyik melyik.

Új hozzászólás Aktív témák