- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Mi valtozott? Amig regen a meret es az ezzel jaro nagyobb felbontas volt a magasabb arak oka ma kell a "parasztvakitas". Marketing. Valamivel el kell tudni adni a termeket. Anno a crt korszakban is max felbontasnal 60hz volt. 640x480-ban tudtak a monitorok 75-85-ot mondjuk. Megsem ezzel hirdettek. Nem volt jelentosege. Utana TFT a valalhatatlan tn+film -el szinten 60hz. En raadasul akkor pro mod toltam online fps-ket. Q3-UT, CS 1.0-1.6 majd DoD:S -os idokben clan tag, war-ok es erdekes sose volt ez gond. Most is csak 60-as van. (32" AOC 4K 10bit VA) A telom 120-as es persze es ha atvaltok kozvetlen akkor feltunik a scrollozasnal es mivel amit a 32 collos monitoron egyben olvasok azt telon 4 oldal... de ott is lapozol majd ugyanugy fixet nezel ergo ha 60 lenne sem erdekelne. Nem azt mondom amugy felesleges a 120hz mert erzekelheto, szemkimelobb tud lenni de ami mar e folott van 240-480 azt viszont annak tartom es blod dolognak azt aki ki fizet ezert felarat. Ha egy wide szemut, aki eskuszik 240 alatt nincs elet es leultetnek 10db (legyen 2-2db mindbol) 60/120/144/240/480-as kartonozott kepernyo elle, mondja meg melyik melyik a 60-at kiszurna persze de, hogy a tobbit bukna melyik abban biztos vagyok max statisztikai alapon talalna be. En hozzateszem szamtech boltan kivancsi voltam es egymasmelle teve megneztem egy 144 es 240-est de meg nem mondtam volna melyik melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest