Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
l_bandi
csendes tag
Köszi a segítséget!
Amúgy én is arra gondoltam hogy vagy a 4 sarokcsavaros megoldás, vagy a 2 csavaros megoldást lehet külön-külön alkalmazni. A 6 lyuk az nekem is soknak tünt, de ezek szerint meg ahogy nézegettem az alaplapokat ez a két megoldás közül lehet választani. (Hozzátezsem elvileg minkét megoldás ugyanolyan mértékben jól rögzití a hűtőt.)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Tápegység BAZÁR, Többféle méretben, kedvező árakkal
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- EVGA SuperNova 750GT 80 Plus GOLD - 52 hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest