- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.m.Z
aktív tag
Azért került a gépembe egy live,mert az alaplapi HD Audio 7.1 Dolbybizbasz meg miegymás,monó jelból valós 5.1 stb.,és rádugtam a zalman 5.1 fülest,és full hangerőn még csak fel sem izgatta a hallójáratomat. Egyszóval halk. Gondoltam,hogy a hangfalszettnek jó az alaplapi,de a fülesnek bedobok egy másikat.Elsőnek is azt hittem üti egymást a kettő,de ez nem igaz.Most vezérlőpultból kapcsolva tudom váltani a kettőt,bár még nem tökély de innen már megoldom. Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget.
-
Z.m.Z
aktív tag
Anyukám mindig mondta,hogy tanuljak nyelveket,de nem hallgattam rá! Amit sikerült kisilabizálnom,abból az derül ki,hogy töltsem le azt a kis mini progit,futtassam majd keressem meg vele a driver mappáját,és utána futtassam a drivert. Na ez sem akarja megcsinálni. Kijelölöm neki a mappát,elindul,aztán hibaüzi,és megáll. 84'-ben kaptam az első VZ 200-as számítógépemet aztán végigmentem a szamárlétrán, C64, Amiga, 286, 386, 486,P1,P2,Celron,Athlon,Athlon64,Core2Duo.DE ENNYIT MÉG SEMMIVEL NEM SZOPTAM!!
[Szerkesztve] -
Z.m.Z
aktív tag
Na mostmár teljesen összekuszálódott az agyam! Ezen a listán az enyém nem is szerepel a kártyán SB0220 a modellszám.A creative oldalán van egy modellszám alapján kereső cucc,de az sem talája. Szerintem a probléma Windows-ban lesz,mert már 9 drivert letöltöttem,de mindegyiknek ugyan az a baja.Egyszerűen a Xp nem ismeri fel a kártya típusát,és azért utasítja vissza driver a telepítést,mivel a Win. eszközleíró adatbázisában keres,és ha ott nem talál sb live-ot közli,hogy nekem nincs olyan. Volt régen egy Audigy 2-m az ugyan ezt játszotta. Első szériás volt,és az Xp hírből sem ismerte. De ezt ismernie kell,hiszen van benne gyárilag sb live driver,és amikor kijelölöm neki azt mondja,hogy ez nem az eszközhöz való meghajtó!! Na ezt oldja meg valaki ha tudja.
-
Z.m.Z
aktív tag
Eszközkezelőből eltávolítottam,majd mekerestettem vele, azt írja: ''multimédiás audovezérlő'',aztán ''SB Live! Játékport''. A két eszköz egy kártya,hogy lehet, hogy a játékport az SB a multi...audio... meg nem. Kap egy buzinagy kérdőjelet és pont. Gondoltam elindítom így a telepítést,de ugyanazt írja ki.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Z.m.Z
aktív tag
Sajnos nem megy.
Ez is ugyan azt írja ki miután kicsomagolja magát.hogy nem rendelkezem Sound Blaster termékkel! Pedig eredeti a kártya az tuti. Szerintem ez valami KÍNdows bug lesz. Nem ismeri fel a kártyát. Még azt sem ismeri fel,hogy hangkártya,nem hogy Creative!!
-
Z.m.Z
aktív tag
-
Z.m.Z
aktív tag
Üdv mindenki
Van egy apró,de annál idegesítőbb problémám! Mi a búbánatért van az,hogy a gépemben guggoló SB Live! Digital hangkártya nem SB Live! Digital hangkártya,hanem ismeretlen eszköz,és a gyári oldalról letöltött driver közli,hogy előbb vegyek egy SB Live! Digital hangkártyát,tegyem be a gépbe,aztán futtassam újra a telepítőt? (XP Pro Sp2) A saját driverei között is ott van a Live! de az istennek sem ismeri fel a karimat!! Ez általános,vagy csak én jártam így?Vagy szar a kártya? De akkor a ráerőltetett Win.driverrel,miért szól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest