- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Calibra72 #2762 üzenetére
Köszi! Úgy néz ki, hogy nem a driver, hanem a Freevoipdeal programja volt a hibás. Kipróbáltam azt, hogy a mikrofon kivételével mindent letiltottam, és ezután nem volt torzítás. Azt hittem, hogy ez volt a probléma, de másik 2 rendszeren, ahol nem csináltam semmit, ott is működik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Calibra72 #2756 üzenetére
Köszi! Azzal is torz, meg nem 5.1-en szól. Korábban is azért használtam a daniel_k drivert, mert a zene, Youtube videók, csak azzal mentek 5.1-en. Már akkor is írták, hogy 64 biten, 4GB-nál a mikrofonnal gondok lehetnek, de az ajánlott Win7Vista_4GB_MicFix.reg sem segített.
-
jboris
tag
válasz
Calibra72 #2748 üzenetére
A drivercleaner-t érdemes használni , meg a Revo Uninstallert , eszközkezelőbe driver törlés / kipipálva hogy mindent / és úgy feltenni, vírusírtót kikapcsolni és minden programbol kilépni , valahogy így sikerült nekem , de az EQ - akkor se jó , nem szól tisztán mikor állítom ,csak akkor tiszta ha 0 án van.
-
Bali27
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest