- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kiskutya
veterán
szerintem ez teljesen jol mukodik YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2 en au2-hoz hasznalom es az eddigi legszebben szolo driverem viszont 1-2 game nem szereti ahogy hallom pl prey nekem meg a bf2-nel volt vele gondom, viszont zenere es mozira tokeletes amugy pont a jatekok miatt akarom kiprobalni a 2.36-ot csak nemtom hogy tudnam ugy felrakni hogy minden megmaradjan amit a eredetileg feltelepitett pl THX , EAX panel csak a drivert csereljem le 2.32-rol 2.36-ra
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
na azt nem szabad feltenni szerintem
Én feltettem recsegett tőle az au1 és 2öm is előtte.
Nkeme az a youpax au4pro driverlemezről van fenn midnen, persze moddolt, csak berakod daemonba custom install kiválaszgtaod a dolgokat és kész.
Annyia hibája hogy a speaker setting és az eax console bázárás után hibát ír ki, de van 2 moddolt exe azokkal ne,, de amugy ha nem cseréled akkro sincs semmi kiírja hibás művelet, ok, bezárás, és megy tovább mindne szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest