- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz22
senior tag
válasz
Kiskutya #559 üzenetére
Ezt feltettem: YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2
De ez már nem akart rámenni (YouP-PAX-Fiv2.36), azt mondta, hogy uninstalláljam az előző verziót.
Akinek van kedve vele bíbelődni viheti 6k-ért. Priviben elértek, vagy a számomon: tehát a kártya Audigy2 ZS. A legjobb ha kipróbálod a gépedben és úgy mondasz rá igent. -
emendem
csendes tag
válasz
Kiskutya #547 üzenetére
audigy SB0090 aranycsatis + a hozzávaló SB0010D front panel. használtan vettem ezért a távirányító már nincs sajna meg.
A gép fel is ismeri hogy van egy új hardver a gépen ''multimédiás audiovezérlő''-ként, de egy driver sem pakolta még fel. Ezért gondolok arra, hogy nem-e kell még valami kábel hozzá... már nem tudok másra gondolni. -
achon
aktív tag
válasz
Kiskutya #519 üzenetére
Újra el kell kezdeni a 2.32 driver installt, és ott lesz egy lehetőség -ugy emléxem az utolsó a sorban: Uninstall YouPax driver.
1. Uninstall AU4 szoftver
2. Unistall Speaker calibration, és Audigy System Information.
3. DC Cleaner
4. Program Files\Creative könyvtár törlése.
5. Restart és már telepítheted is újra az egészet az újabb driverrel.
Egyébként érdemes használni valami alternatív szoftver eltávolító progit. Pl: Your Uninstall 2006. -
penene
őstag
válasz
Kiskutya #274 üzenetére
Akkor este leszedem a 6 deluxeot, ha az nem lenne meg, aztán kipróbálom.
Túlzottan sok DVD filmet nem nézek, de a hangra háklis vagyok, főleg ha valami jó kis akció.
Én a múmiával teszteltem ezeket a dolgokat, de igazán csak a csatornákat..
Na majd írok, de valszeg a 6 deluxeszal meg fog oldódni a hangdolog, ha jól állítom be, a fénydolgot is megnézem...
Állítólag az audigy kártyákat a powerDVD szinte maximálisan használja ki, de ezt én is csak valahonnan hallottam. -
penene
őstag
válasz
Kiskutya #271 üzenetére
megnézem majd... Több, mint valószínű, hogy én ilyen speaker environmentet nem használtam, ezért alapból 2 csatornásként próbálja használni.
Amúgy hanyas (vagy te disznó?) powerDVDt használod? meg mi a pontos neve.
nekem van 5-6 asszem meg deluxe minden anyám kínjaDe most 1 sincs felrakva, mert VLC playert használok (ott tudok gammát, meg fényerő stb.t is állítani, az is nagy előny nekem, azt hiszem powerDVDn csak preseteket állíthatok be, nincs nagy testreszabás lehetőség)
[Szerkesztve] -
penene
őstag
válasz
Kiskutya #269 üzenetére
Nemtom miért, de nekem powerDVDvel nem is 5.1ben szólnak...
Hogy csinálod, hogy 5.1ben szóljon???
nekem az audionál az jelenik meg hogy sztereo, választáskor meg különböző downmixek, és hallom, hogy nem 5.1...(asszem 6os powerdvd) Vagy hol kell állítani?
ezért én VLC playert használok ,ott egyértelmű a dolog.. de tudom, hogy powerdvdvel szebb lenne a hang, csak bosszantott, hogy nem 5.1ben nyomta, és nem találtam egyértelmű audio váltást, csak downmixeket a legördülő sávjában.. (ami szintén nem 5.1volt hallhatóan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest