- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hiendoos #988 üzenetére
Pedig nem szabadna.
Lehet valami erőforráskiosztással kapcsolatos a probléma, én ehhez nem igazán értek sajnos. Azért is mondtam, hogy próbáld ki, ha van rá lehetőséged, egy másik gépben, amelyikben mondjuk nincsenek ilyen jellegű problémák egy normális hangkártyát használva. -
törölt tag
válasz
hiendoos #982 üzenetére
Volt nekem is Audigy SE-m 1-2 hónapig, de én nem tapasztaltam ilyet. De akinek eladtam (Calibos), szerintem az sem, vagyis nem hallottam panaszt tőle itt ph-n, sőt nagyon elégedett vele.
Line in-t, mikrofont lenémítottad a mixer-ben? Mondjuk attól max sistergett nekem, de egérzaj, meg egyéb windows-os műveletek nem hallatszottak bele. Szerintem próbáld ki egy másik gépben is, mert a kártya egyébként általánosságban nem szar, egész szépen szól azért az árért. -
Reiko
tag
válasz
hiendoos #978 üzenetére
Hali!
Ez arra emlékeztet, amikor megvettem az erősítőmet, hogy majd a gépből jövő digitjelet abba kötöm és akkor lesz frankó dolby digital
Minden szép és jó volt, addig amíg fel nem tűnt, hogy ha lekapcsolok egy lámpát, vagy bekapcsolok bármi elektromos ketyerét az hallatszik a hangszórókból is
Mint rájöttem a digitjelet ócska kínai kábellel jutattam át, aminek semmi szigetelése nem volt és összeszedett mindenféle zajt!
Azóta frankó OFC, szigetelt, minőségi kábelt használok és csak zenét hallgatok
De aztán lehet, hogy nálad vmi más is bezavar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest