- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calibra72
aktív tag
Több driver egymás után cserélgetése esetén uninstallálni kell az előzőt, de sokszor ez sem megoldás . A drivercleaner segíthet a gondon, ha az sem, akkor szerintem a win újrainstallálása
Én addig jutottam, hogy már van gameportom az eszközkezelőben, de a kontrol panelen nincs ikonja, és nem tudom kalibrálni a kormányt. Persze így a játékok sem látják
Valakinek valami ötlet ? -
jboris
tag
Most sikerült feltenni! Eddig minden tökéletesen működik! Elsőnek az eszközkezelőbe eltávolítottam a hangkártyát , és ugy tetem fel , kiírta hogy nincs hardver , és onan tette fel az egészet , utána nem indítottam újra , hanem a szoftver telepítő mappák közt van egy Driver mappa amiből fellehet tenni a drivert , és újraindítás után működik minden. Nehezen de sikerült.
-
Calibra72
aktív tag
-
Calibra72
aktív tag
Úgy tűnik a probléma megoldódott, a Daniel_k féle driverpack-al. Elméletileg a te kártyádhoz is jó !
Bali27 köszi a választ, a daniel_k féle driverben van eq is.
-
Calibra72
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest