- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- VoLTE/VoWiFi
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
RpPRO
őstag
válasz
Johnny Cage #2178 üzenetére
Szia, meg nincs, nem vagyok otthon. Masreszt miutan kiprobaltam az au4 iso-t, rajottem, h nem hasznalom egyik progit sem es idegesit, h teleszemeteli a gepem, meg 15 process megy, szoval leszedtem oket). Igy meg ra kell szannom magam, h kiprobaljam, mivel nem tudom, mit nyerhetnek (meg mindig), nekem eddig sem recsegett, stb.
-
RpPRO
őstag
válasz
Johnny Cage #2158 üzenetére
Ritka dolog, h valamit nem lehet megtalalni a neten, de most ez van... Sok a link (mind ugyanaz az osszes oldalon), de egy sem mukodik belole. Ahogy elnezem, majdnem 400 megarol van szo? Mi van a csomagban?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Johnny Cage #2168 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Johnny Cage #2168 üzenetére
bocsi,elirtam.
nem a harmonikus torzitást rontja el,hanem az intermodulációsat.
affene.http://audio.rightmark.org/test/audigy/creative-audigy-rear-1644.html
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #2167 üzenetére
mod: egyáltalán mit állít ez?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Johnny Cage #2162 üzenetére
ZSnél mindegy,sima au2nél kell 48kHzre állitani,az ostoba DAC miatt
-
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #2162 üzenetére
megj: sztereóban használom.
-
nyunyu
félisten
válasz
Johnny Cage #2131 üzenetére
(Eddig a Daniel_K support pack 3.7 tűnik a legelfogadhatóbb alternatívának, de elég harmatosan szól. Alapból hallgathatatlan a hangminőség, de ha basszust tekersz rá, gerjed, ha magast, akkor serceg. A régi XP-s youp-pax drivereknek nincsen párja.)
Meg mindig nem ertem, minek szopatjatok magatokat a bugos 2.18.0011 n+1 beta bugfixere epulo DanielK driverekkel.
Audigy SupportPack 2.0 kell a nepnek, az alatt betonstabil 2.18.0010 van, raadasul annak a bugos telepitoje ki van javitva, igy a gyarival ellentetben Au4-re is felmegy, na meg Win7 ala is.
Nem recseg, nem ropog, ugy szol, ahogy XP alatt... -
RpPRO
őstag
válasz
Johnny Cage #2155 üzenetére
#2131-ben latom, nalad sem ment a hang.
Furta a kivancsisagomat ez az au4 mod, ezert tokoresztem vele. XP-vel gyakoroltam. Olyan kusza ez az egesz, ahogy Viktor77 is irja.
Most ez van fent, semmi tobb: YouP-PAX-AXv3.63.03d.exe Ez meg 2006.08.11 datumozasu.
Mikozben a creative honlapjan au2 ZS-hez van 2009.07.13 (ugye a 2.18.0011)Ez a fenti most milyen valtozatra epul? Ha a 2.18.0011-val felulirom, borul a mutatvany (au4 mod)?
Az Au 4 ISO progikat felraktam, leszedtem, nem hasznalom oket.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Johnny Cage #2146 üzenetére
én elhiszem,h érdemes kipróbálni.
de nem találtam meg. -
RpPRO
őstag
válasz
Johnny Cage #2146 üzenetére
Koszonom az infokat.
Nezegettem az 1. hsz-t, csak azt nem latom, miert erdemes moddolni?
Mit nyerek, ha az au 2 ZS-bol moddolok egy au 4-et? -
bajnokpityu
félisten
válasz
Johnny Cage #2137 üzenetére
egyáltalán nem hárklis kártya,csak nem kéne össze vissza telepitgetni.teljesen le kell dúrni az előző drivert,és meggyógyul.háklisnak mondják,de nekem a létező összes oprendszeren max. 2. próbálkozásra tökéletesen jól működött.de miután megtanultam,melyik drivert kell használni,azóta elsőre összejön.
részben ezért is szól rosszul.
tehát nem kell lemondani a ZSről,csak nem kéne ökörséget csinálni.
de a flém bezzeg megy,miközben vagy nem értünk hozzá,vagy nem is tulajdonolunk...
de mint tudjuk tőled,egyáltalán nem szol jobban,mint a sima audigy.innentől kezdve eléggé megkérdőjeleztem állitásaidat. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Au2 ZS, szerencse akkor hogy nem olyat vettem, mar ertem miert mondjak ra hogy háklis kártya. Creative formban probalkoztal mar supportot keresni, hatha daniel_k ranezne?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
ragyogóan használom a pax drivert win7 64 bit alatt
-
Viktor77
titán
válasz
Akkor mit kéne letöltenem? Hihetetlen, hogy nem képes a srác adni egy normális weboldalt, ahol mindent szépen rendszerezve meg lehet találni.
Itt van egy olyan, hogy "Pax Audigy Software Suite Winter Edition 2009". Ez lenne a legújabb?
-
dudika10
veterán
válasz
Johnny Cage #2122 üzenetére
A loudness kiegyenlítés nem térhatásos parasztvakítás.
Kiegyenlíti a hangokat, a halkakat felhangosítja a hangosakat lehalkítja. Pont az általad írt dinamikátlansághoz vezet, ezért gondoltam, hogy vagy a driverben, vagy a lejátszó programban amit használsz bekapcsolva van valamiért.
Próbáltad másik zenelejátszó programmal is? (Jetaudio-t ajánlanám) -
dudika10
veterán
válasz
Johnny Cage #2117 üzenetére
"Win7 alatt valahogy se dinamikája, se íze, se bűze"
Nincs bekapcsolva véletlenül bekapcsolva valami smart volume vagy loudness kiegyenlítés (vagy akárhogyis hívják a driverben)?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Johnny Cage #2116 üzenetére
Eddig a 2.32-es youp-pax-ot használtam XP-vel (és egy audigy 2 ZS kártyával), sokkal jobban szólt, be lehetett lőni rendesen.
De mit nem tudsz beallitani benne rendesen? Csak mert user error a szamtech problémák nagy része.... mert ha dinamikaproblémáid vannak akkor gondolom korabban beallitassal tértél el a gyári értékektől.
PuMbA: linux-szal köztudomásúan nincs semmi probléma, csak a lusta userek miatt nem terjed. Amugy meg a hardver adott, a driver minimalisan kepes modositani a feldolgozason. De akkor meg mar audiofil vagy akiket fentebb minositettem.
dudika10: havert megkerdem a kabel dologról, jobban benne van az elektronikaban és a high end cuccokban mint én.
-
PuMbA
titán
válasz
Johnny Cage #2116 üzenetére
Linuxon is sokkal jobb az összes Audigy hangja (alap driverrel,moddolt driver nincs is hozzá),mint Winen.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Johnny Cage #2114 üzenetére
Mit nem tudsz beallitani benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest