Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
hy!
bármilyen nevetséges nem bírom feltelepíteni a kártya driverét rendesen.(audigy player mo.no.:SB 0230) ezúttal win98se alá próbálom belőni. kénytelen voltam feltenni egy régi program futtatása érdekében.
ott kezdődik, hogy a hozzá kapott cd-ről indítható setup kilép azzal az üzenettel, hogy előbb telepítsem a drivereket... (mintha nem azt próbálnám). elösször kerestem a soundblsater.com-on drivert ,de csak olyat találtam amit nem lehet önmagában feltenni hanem kell lennie egy korábbi verziónak. persze installálva a gyári CD-ről... ami ugye nem megy
így hát manuálisan adtam meg neki a drivereket (a gyáriakat). a kártya szól is. ismeri a rendszer. de bármit megpróbálok állítani mint pl a hangerő egyből kékhalál. ráadásul bármilyen CD-t teszek bármelyik cd meghajtóba audio cd-nek ismeri fel, kis lejátszási próbálkozás után szintén kékhalál.
megállpítottam, hogy se a letölött, se a gyári driver nem jó. így hát gondoltam keresek model number alapján, de akármilyen formában írom be (SB0230, SB 0230 meg ki tudja még mit próbáltam) ''Sorry, no drivers were available matching your query'' az eredmény.
a múltkor nem is tudom mennyit szívtam mire találtam rendes drivert Xp alá. az után nemsokkal meg egy Live!-al. nem tudom miért, de én agybajt kapok a creative idióta honlapjától. valaki legyen olyan szíves és mondja meg nekem mit keressek, vagy hol találom vagy akármi mert idegbajt kapok.
Köszönöm!
üdv:bb
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A6-5400 félkonfig (FM2) - Alaplap, CPU, RAM, SSD, hűtő
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest