Aktív témák
-
moonman
titán
a lemezkezelő pont jó erre. jobklatty a partición (sávon) és máris látod, mit tudsz vele kezdeni. de rendszerparticiót innen természetesen nem tudod buherálni.
ha elkezdesz egy szűz xp telepítést előbb-utóbb eljutsz egy képernyőig (még karakteres módban) ahol a telepítés helyét kell kiválasztani. így néz ki: [L]http://www.aaauctionservice.com/Toms/Windows%20XP%20Install_files/image004.gif[/L] na itt ha csak egy particiót csinálsz, az tuti, hogy c: lesz a későbbiekben.
különben ahogy megcsináltad a particiót, itt máris látod, milyen betűvel jelöli.
[Szerkesztve] -
clayman
aktív tag
jup. a windows nem legkésőbbi (winXP sp 2) verzióinak kinaiul van mi az a sata. de lehet hogy még annak is, nemtom. az aláírasomban szereplő lex az első satas vinyóm.
egyelőre nem tok mit mondani, én csak 12 nap mulva próbálhatom ki a SATA-t, de nézd meg nem e adtak alaplaphoz vmi drivert vagy ilyesmit, mert nekem adtak egy floppyt amin SATA driver van. próbáld ki.
ennyit tudtam mondani... meg hogy nézd meg googleben
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged