- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
clayman
aktív tag
nos én csak irtam vmit |:))| meg várom az új vinyót...
bocs ha hülyeség volt...
[Szerkesztve] -
moonman
titán
a lemezkezelő pont jó erre. jobklatty a partición (sávon) és máris látod, mit tudsz vele kezdeni. de rendszerparticiót innen természetesen nem tudod buherálni.
ha elkezdesz egy szűz xp telepítést előbb-utóbb eljutsz egy képernyőig (még karakteres módban) ahol a telepítés helyét kell kiválasztani. így néz ki: [L]http://www.aaauctionservice.com/Toms/Windows%20XP%20Install_files/image004.gif[/L] na itt ha csak egy particiót csinálsz, az tuti, hogy c: lesz a későbbiekben.
különben ahogy megcsináltad a particiót, itt máris látod, milyen betűvel jelöli.
[Szerkesztve] -
bezgo
csendes tag
Ezért is indítottam a topic-ot, mert eléggé meglepődtem a dolgon...
Igen, az 1es vezérlőn van (ill. az elsődlegesen, ami a SATA BIOS szerint a ''0''-ás) a másik nincs használatban.
Már annyira belefásultam ebbe az egészbe, megmondanád hol tudom win alól partícionálni? Úgy emlékeztem, hogy a lemezkezelőben kell a zilyet tolni, de ott nincs partícionálós menü...
áááá, de unom....
AZért köszi!! -
bezgo
csendes tag
De igen, F-nek titulálta és semmilyen más drive nem volt a gépben... ezen lepődtem meg én is.
Floppy-t + F6-ot alkalmaztam, faszán fel is ismerte a satát.
Jólvan, igazából csak formailag nem teccik az ''F'', azé' csak ''szebb'' az a ''C''...de le is sz*rom, ha mégsem sikerül C-t generálnom.
De mi a búbánatért nem tudom kettészelni?
Vagy várjam meg az SP2-t? Az okosabb lenne e téren?
Eddigi hozzászólásaitokat is thx! -
moonman
titán
egyszerű paricionásáshoz meg felejstétek már el végre a pmagicet. mi a fene szükség van rá? xp telepítőben van kiváló particionáló rész.
-
moonman
titán
ezt most ugye nem gondoltad komolyan? :)
topicnyitónak: hogy lett F: a rendszervinyó, ha szűzen erre telepítettél xp-t? fogadjunk, hogy más vinyó is volt bekapcsolva közben. ha már felment a rendszer, valóban nem tudod megváltoztatni. javaslom a telepítés idejére ne legyen a rendszerben más vinyó. install előtt gondolom nyomtál F6-ot és megetetted vele a vinyóhoz kapott sata drivert floppyról... -
clayman
aktív tag
jup. a windows nem legkésőbbi (winXP sp 2) verzióinak kinaiul van mi az a sata. de lehet hogy még annak is, nemtom. az aláírasomban szereplő lex az első satas vinyóm.
egyelőre nem tok mit mondani, én csak 12 nap mulva próbálhatom ki a SATA-t, de nézd meg nem e adtak alaplaphoz vmi drivert vagy ilyesmit, mert nekem adtak egy floppyt amin SATA driver van. próbáld ki.
ennyit tudtam mondani... meg hogy nézd meg googleben -
djtörök
senior tag
nekem se működött a pm, csak az volt a gáz, hogy particionálás közbe állt le...:(
-
bezgo
csendes tag
Hella!
Első SATA vinyómat szeretném partícionálni és a Partition Magic csakazértsem akarja ezt megtenni. Állandóan ezt a hibaüzenetet kapom: Error 27-can't lock drive.
Mit kellene tennem? Vki segítsen pls...
És ugyanez van, ha pl. a drivemapper-rel szeretném a meghajtó betűjelét megváltoztatni (szűz XP install ''F''-nek jelölte meg és még a közönség segítségét se kérhettem...)
Előre is köszi a helpet.
bezgo
Aktív témák
Hirdetés
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest