- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee_85
csendes tag
Hi!
Sok sikert az 5-ös lottóhoz,mert ez telitalálat.
Vettem kábelt,be a gépbe bekapcs és láss csodát hibátlanul működik.
Csak azt nem értem hogy egy vadi zsír új karihoz hogy lehet ilyen ratyi kábelt adni??????
És ez már a csomag bontásakkor így volt mert akkor is produkált hülyeségeket de akkor azt hittem valamit a BIOS-ban rosszul állítottam be.És aztán egy idejig megint jó volt.
Nah mindegy.Tanúság.Kábel ellenőrzés az első lépés. -
Gee_85
csendes tag
Helló!
Megjött a táp.Betettem felpörög mindkettő.
Viszont már kibukott a bűnős.
A RAID kártyához kapott SATA adatkábel valszeg hibás.
Az én SATA kábelemmel akármelyik portba kötöm akáthogy forgatom működik.A RAID kártya SATA kábelével sehogy.
Holnap veszek egy SATA kábelt és meglátjuk,de szerintem itt a kábel lesz a fő bünős.
[Szerkesztve] -
Gee_85
csendes tag
Soltek SL-KT600R
De mondom ebben most is üzemel egy SATA-s Seagate winyó gond nélkül.A Maxtor is egyedül el-elment rajta,viszont a tápom miatt eddig nem tudtam beindítani egyszerre mindkettőt.
Bocsi erre tegnap jöttem rá.Az új táp holnap itt van akkor tudom ismét próbálni.
Havernak nincs alaplapi SATA-ja.Ezért kellett a Raid kártya. -
Gee_85
csendes tag
Sziasztok!
Van egy apró problémám.Elromlott az SATA-s Maxtor winyóm ezt visszakültem a gyártónak RMA-ként és visszakaptam egy újat.Nah most az új Maxrtor 6Y160M0 típusjelzésű winyó egy hét után a következőket produkálja:
1. Nem ismeri fel az S-ATA Raid kártya.
2.Ha esetleg felismeri akkor mindenféle értelmezhetetlen karakterekkel azonosítja és továbbra sem Boot-ol róla.
3.Hazahoztam az itthoni gépembe amiben mindíg is SATA winyó működött alaplapra integrál RAID vezérlővel és itt is ugyanezt produkálta.
Ötlet?(Rossz a winyó)Tapasztalat?(Még nem találkoztam ilyennel) Vélemény?(Az van,de nem vetném papírra)
Nektek?
Előre is köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest