- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozi71
senior tag
válasz
Zso-zsó #1221 üzenetére
Ha a RAID csatira dugtad, akkor még a WIN felrakásakor kéri a gyártói lemezt. Ha nem tenné akkor nyomj F6-t. Ha ez meg van, akkor be kell tenni az alaplaphoz adott sata driver lemezt.
CD-ken van általában, szóval előtte nem árt elkészíteni még mielőtt újra instalálod a WIN-t.
Nekem anno mikor RAID-t csináltam magukhoz a vinyókhoz is volt ilyen driver. Én akkor azt tettem el és tökéletesen működött utána a RAID.
Amúgy most a napokban tettem fel én is új gépemre a WIN XP PRO-t, de ez már az amiben benne van a service pack 2-is. Ez is kért drivert de nem adtam. Simán felismerte a vinyóm, és fel is kúszott rá. De ha RAID-t akarsz akkor feltétlen kell az instal lemez! Ha már fent van a WIN nem lesz jó nélküle.
Te a sima SATA vinyót kérdezted, ahhoz szerintem elég a service pack 2 magában is.
Keres alaplapodon olyan SATA aljzatot ami nem csak RAID, és próbáld azzal. Kézikönyvben biztos benne van melyik mit tud. Oda szokták írni, hogy ez sima sata master. Nálam piros a színe. A többi fekete. -
kozi71
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni mert az én tudományom megállt.)
Az adataimnál lévő gépben lévő 74 gigás raptor ha éppen nem végez semmi melót, unalmában
idegesítően zörög. Olyan a hang mint mikor a „defrag müxik.” Ide oda mozog a fej (gondolom).
Ezt folyamatosan ütemesen csinálja. Amugy tökéletesen müködik, nincs semmi gond vele. Csak ez a zaj idegesít. A honlapján azt írták húzzam le az adatkábelt és ha akkor jó akkor nem hardwer gond. Viszont a hibáknál van felsorolva! Szóval ehúztam, el is hallgatott. Próbáltam másik kábellel is , de azzal is ezt csinálja. Ha valaki ismeri ezt a típust, írja már meg, hogy az ővé teljesen csendben van-e ha éppen nincs dolga.
Válaszokat előre is köszönöm!
üdv.kozi71
ui: Próbáltam a western digitalos hibakereső progit is, de nem talált gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Acer notebook topic
- Medence topik
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest