- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaLacccKa
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék egy SATA III-as HDD-vel kapcsolatban.
Adott egy nevezett 500 Gb WD Green HDD.
Egy gépbe egyedüliként betettem, a BIOS látta a HDD típusát, de a kapacitását már nem!
Ha Win telepítő lemezről bootoltam és előtte volt rajta partíció, akkor a Win nem látta. Ha leszedtem a partíciót (Hiren's Boot CD), akkor a Win felismerte és tudtam is telepíteni rá Win7-et. Azonban az újraindítás után már megint nem látta a gép a HDD-t.
Megpróbáltam USB-n is csatlakoztatni egy géphez, ott a Win lemezkezelője látta az eszközt, de abnormális méretet írt hozzá és inicializálni akarta, ami CRC hibával azonnal megállt.
Kipróbáltuk több géppel és többféle oprendszerrel is, mindenhol ilyen hibákat produkált.
Egyetlen egy gép volt, ami szó nélkül felismerte és használni is tudta, ez pedig annak a gépe volt, akitől a HDD-t vettem. Nála semmi probléma nem volt az eszközzel. Ezen kívül viszont sehol nem használható!!Van valakinek valamilyen ötlete mi lehet ez? Végül is ez egy HDD, nem RAM, hogy ilyen hisztit okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest